Κώστας Αρζόγλου: Δεν θα συνεργαζόμουν επί σκηνής με ανθρώπους που βγαίνουν από ριάλιτι

Κώστας Αρζόγλου: Δεν θα συνεργαζόμουν επί σκηνής με ανθρώπους που βγαίνουν από ριάλιτι

«Δεν μου πάει καθόλου το εγωκεντρικό στοιχείο που διαθέτουν, αυτό το κόμπλεξ του καπετάν ένα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

Arzoglou
Ο Κώστας Αρζόγλου σε μία συνέντευξή του μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός στο περιοδικό ΕΓΩ σχολίασε μεταξύ άλλων το αν θα συνεργαζόταν με ανθρώπους που προέρχονται από ριάλιτι και επιθυμούν να ασχοληθούν με την υποκριτική.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε στις πολύκροτες υποθέσεις των δύο ηθοποιών που κατηγορήθηκαν για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών: «Υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής σε όλα αυτά και όχι μόνο που διώκονται ποινικά, αλλά και σε αυτά που δεν διώκονται. Αυτός είναι ο εγωκεντρισμός. Πιστεύω πως σε ένα ομαδικό άθλημα δεν χωράνε αυτού του είδους οι εγωκεντρισμοί».
arzoglou_2

Σε ότι έχει να κάνει με ένα ενδεχόμενο επαγγελματικής συνεργασίας με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη ο ηθοποιός σχολίασε: «Δεν μου πάει καθόλου το εγωκεντρικό στοιχείο που διαθέτουν. Αυτό το κόμπλεξ του καπετάν ένα», ενώ όσον αφορά στο υποκριτικό ταλέντο του Πέτρου Φιλιππίδη ο ίδιος τόνισε «Δεν υπάρχει αντίρρηση σε αυτό, ο κόσμος ξέρει ποιοι είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί. Το σκεπτικό αυτό πάντως, είναι που θα με απομάκρυνε από το να συνεργαστώ μαζί τους».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Κώστας Αρζόγλου απάντησε στο αν θα μπορούσε να συνεργαστεί επί σκηνής με ανθρώπους που βγαίνουν από ριάλιτι και θέλουν να ασχοληθούν με το θέατρο: «Δεν νομίζω να συνεργαζόμουν με παιδιά που βγαίνουν από ριάλιτι. Έχουν μια αντίληψη για το θέατρο και το θεαθήναι το οποίο δεν μου ταιριάζει. Το κάνουν για τη δημοσιότητα και όχι για την τέχνη. Αν δεν κάνουν θέατρο, θα ασχοληθούν με κάτι άλλο, με το τραγούδι, με τον χορό, μη σας πω και με κάτι χειρότερο. Στο θέατρο μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο λεπτομερής και πειθαρχημένη είναι η δουλειά που κάναμε που αν όλοι αυτοί που το ήξεραν, δεν θα την κάνανε».

Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για την εξαφάνιση της 45χρονης μητέρας από τα Πατήσια: Πριν έναν χρόνο είχε κάψει το σπίτι της

Silicon Valley: Το σκοτεινό πρόσωπο με πάρτι, ναρκωτικά, σεξ και τεχνολογία

Καιρός: Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κορινθία και Αργολίδα σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς - Χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης