Τζούλια Αλεξανδράτου: «Το μωρό έχει φρικάρει» - Βίντεο

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Το μωρό έχει φρικάρει» - Βίντεο

Η μέλλουσα μαμά ανέβασε στα stories της βίντεο από την επίσκεψή της στον γυναικολόγο της όπου τη δείχνει να κάνει υπερηχογράφημα

Julia_Alexandratou10
Η Τζούλια Αλεξανδράτου περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε η ίδια πριν από μερικά 24ωρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει ιδιαίτερα ενεργό στα social media και μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η Τζούλια επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της και σε story που ανέβασε ακούγεται ο χτύπος της καρδιάς του εμβρύου. «Το μωρό έχει φρικάρει», γράφει πάνω στο post χαριτολογώντας. O γιατρό της ακούγεται να λέει «σούπερ» και εκείνη να απαντά «απίστευτο».

Ακούστε στο βίντεο τους χτύπους της καρδιάς του εμβρύου
Το μωρό έχει φρικάρει


Η είδηση της εγκυμοσύνης
Σε story που μοιράστηκε στο Instagram, πριν από τέσσερις μέρες η μέλλουσα μαμά είναι ξαπλωμένη και με το χέρι της χαϊδεύει την κοιλιά της. Πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε: «Baby loading».

Δείτε τη φωτογραφία
Κλείσιμο
Baby10
video placeholder


Προς το παρόν, η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν έχει ανακοινώσει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Η τελευταία σχέση που είδε το φως της δημοσιότητας, ήταν ο γάμος της με τον Κριστιάν Καρπόζιλο πριν μερικά χρόνια, όπου και παράτησε τη ζωή της στην Ελλάδα φεύγοντας για ένα καλύτερο μέλλον στην Αυστρία.

Το μοντέλο μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα μετά τον χωρισμό τους και σε μία παλαιότερη συνέντευξη, είχε αναφέρει τα εξής:

«Με τον Κριστιάν έκλεισε ο κύκλος κοινής ζωής μας και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε. Εδώ και δυο ημέρες μένω πλέον μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό. Ήρθαν και τα έπιπλά μου. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες πορνό. Τέλος το σεξ, αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου. Έχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για μένα. Μακριά από το παρελθόν μου».

Τα αρνητικά μηνύματα και η οργισμένη αντίδραση
Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει δεχτεί πληθώρα αρνητικών σχολίων. Ωστόσο, η ίδια βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και προσπαθεί να μην ασχολείται με την κριτική του κόσμου.

Το μοντέλο τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μοιράζεται νέα της, παρά μόνο με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Πριν λίγες ημέρες, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram, με μια φωτογραφία που την έδειχνε ξαπλωμένη στο κρεβάτι να χαϊδεύει την κοιλιά της. Πάνω στο στιγμιότυπο είχε γράψει: «Baby loading».

Σε νέα της ανάρτηση, η Τζούλια Αλεξανδράτου «ξέσπασε» εναντίον όλων όσων έχουν κάτι αρνητικό να της πουν, χωρίς να σέβονται την εγκυμοσύνη της και το μωρό που περιμένει. «Θα πάθετε τίποτα απ' τη χολέρα που βγάζετε. Να πάτε σε κάνα γιατρό να καθαρίσετε την ψυχή σας. Ζώα. Σκουπίδια», έγραψε σε insta story.

julia_2

Στη συνέχεια, δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία σε story, στην οποία δείχνει το υπερηχογράφημα του μωρού της. Πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε: «Το μωρό μου».

τζουλια

Τέλος, αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη μάλλον δεν είναι εύκολη υπόθεση για εκείνη. Ειδικότερα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με την ίδια να φοράει το μαγιό της και  πάνω έγραψε: «Η εγκυμοσύνη δεν αντέχεται», ζητώντας παράλληλα από τους ακολούθούς της να της δώσουν συμβουλές.

τζιοτλια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης