Καμίλ Βάσκεζ για τη δίκη Ντεπ - Χερντ: «Ήταν σημαντικό να υπάρχει μία γυναίκα στην ομάδα»

Καμίλ Βάσκεζ για τη δίκη Ντεπ - Χερντ: «Ήταν σημαντικό να υπάρχει μία γυναίκα στην ομάδα»

Η δικηγόρος του Χολιγουντιανού σταρ αποκάλυψε ακόμη, ότι έχουν σχεδιάσει πώς θα κινηθούν αν πράγματι η Άμπερ Χερντ ασκήσει έφεση

depp23_2
Η Καμίλ Βάσκεζ δεν δεν αισθάνεται παρά ευγνωμοσύνη για τον πελάτη της, Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της. 

Η δικηγόρος που υπερασπίστηκε τον Ντεπ στη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, από την οποία και βγήκε νικητής, μίλησε στο «CBS Mornings» και είπε σχετικά με τον πελάτη της:

«Ήταν σημαντικό να υπάρχει μια γυναίκα στην ομάδα», με την παρουσιάστρια να θέλει να μάθει το γιατί. «Αυτή η υπόθεση απαιτούσε την προοπτική μιας γυναίκας και ήμουν η τυχερή που επιλέχτηκα να κάνω αυτή τη δουλειά», απάντησε.

«Νιώθεις τυχερή; Είναι "τυχερή" η λέξη;» τη ρώτησε η δημοσιογράφος και εκείνη απάντησε: «Νομίζω ότι ναι.  Φυσικά, είναι τρομερές στιγμές, αλλά είναι παίζει ρόλο και λίγη τύχη», είπε στη συνέχεια.


Όπως αποκάλυψε, γνώριζε πολύ καλά ότι εκείνη και η υπόλοιπη ομάδα ήταν υπεύθυνοι για το μέλλον, τη φήμη και τα προς το ζην του Ντεπ. «Αυτό ήταν το όνομά του, αυτή ήταν η ζωή του. Ήταν σημαντικό», είπε στην εκπομπή η δικηγόρος.

Όσον αφορά το γεγονός, ότι η Χερντ και ο δικηγόρος της σχεδιάζουν να ασκήσουν έφεση για τον διακανονισμό των 10,3 εκατομμυρίων δολαρίων που διατάχθηκε να πληρώσει τον ηθοποιό, η Βάσκεζ αποκάλυψε πως έχουν ήδη μια στρατηγική για το τι θα κάνουν.

Ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2022: Αναλυτικά οι βάσεις - Οι Σχολές με την μεγαλύτερη πτώση

Γιάννης Μιχαηλίδης: Γιατί δεν αποφυλακίστηκε υπό όρους - Τι δηλώνουν οι συνήγοροί του

Σίφνος - Γιατροί μιλούν για τον θάνατο του φοιτητή: Ο κορωνοϊός μπορεί να προκαλέσει καρδιαγγειακές επιπλοκές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης