Μετά την Κάιλι Τζένερ, το Twitter τα «έβαλε» με τον Drake για τις άσκοπες μετακινήσεις με τζετ

Μετά την Κάιλι Τζένερ, το Twitter τα «έβαλε» με τον Drake για τις άσκοπες μετακινήσεις με τζετ

Για επίδειξη πλούτου και μόλυνση του περιβάλλοντος στοχοποιούνται η τηλεπερσόνα και ο τραγουδιστής

drakekyliejet
Οι συχνές και σύντομες μετακινήσεις του με το  ιδιωτικό του τζετ, στάθηκαν η αφορμή για τον Drake να στοχοποιηθεί από τους χρήστες του Twitter, λίγες μέρες αφότου η Κάιλι Τζένερ βρέθηκε στο επίκεντρο των επικριτκών σχολίων για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Ο Drake αντέδρασε σε tweet με φωτογραφία που αποτύπωνε τη διαδρομή του με το ιδιωτικό του τζετ, δίνοντας έμφαση στα 14 λεπτά που διήρκεσε η πτήση.

Ο τραγουδιστής απάντησε στις αντιδράσεις σχετικά με την τόσο σύντομη πτήση: «Αυτοί είναι απλώς οι άνθρωποι που μεταφέρουν αεροπλάνα σε όποιο αεροδρόμιο ανήκουν, για όποιον ενδιαφέρεται για την επιμελητεία» και πρόσθεσε ότι κανείς δεν αναλαμβάνει αυτές τις πτήσεις.
Παρόλα αυτά, οι θαυμαστές του εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με την απάντηση που έδωσε. Ένας από αυτούς έγραψε: «Εντάξει, αλλά αυτό είναι χειρότερο, δεν βλέπεις πώς είναι χειρότερο;» και ένα άλλο να επισημαίνει: «Το ξέρεις ότι αυτό είναι ακόμα πιο κακό, σωστά;».

Κλείσιμο



Το γεγονός αυτό έρχεται έρχεται λίγο μετά το ξέσπασμα κατά της Κάιλι Τζένερ για τον ίδιο λόγο. Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεσηκωθεί «θύελλα» αντιδράσεων για την ανεξέλεγκτη χρήση του δικού της τζετ για μετακινήσεις της, που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με αυτοκίνητο.

Τα αρνητικά σχόλια ήρθαν σωρηδόν, όταν ο λογαριασμός στο Twitter με όνομα χρήστη @CelebJets, δημοσίευσε τη διαδρομή της τηλεπερσόνας με το αεροπλάνο αφού πέταξε από το Camarillo στο Van Nuys της Καλιφόρνια την περασμένη Τρίτη, εκτιμώντας ότι το ταξίδι θα διαρκούσε μόνο τρία λεπτά, σε αντίθεση με τα 45 λεπτά που θα έκανε με το αυτοκίνητο.



Το ίδιο προφίλ διευκρίνισε στη συνέχεια, ότι ο συνολικός χρόνος πτήσης κατέληξε να είναι 17 λεπτά. Δεν έμεινε ασχολίαστο το πόσο καύσιμο χρειάστηκε να καταναλωθεί για να μετακινηθεί η Τζένερ με το τζετ αντί να πάρει το αυτοκίνητο.

Λίγες μέρες μετά την πτήση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, η «σπάταλη Τζένερ», όπως την έχει αποκαλέσει και η μητέρα της, ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία καυχιέται για τα δύο τζετ που έχουν εκείνη και ο σύντροφός της, Τράβις Σκοτ. «Θες να πάρουμε το δικό μου ή το δικό σου;», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης, κάτι που θεωρήθηκε προκλητικό από τους χρήστες των social media.

kyliejeta_2

Αμέσως, το Twitter πήρε «φωτιά» και οι περισσότερη στάθηκαν στην επίδειξη πλούτου από μεριάς της, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τόνισαν πόσο κακό κάνει στο περιβάλλον, απλά «για να γλιτώσει την κίνηση».

«Εγώ δεν τρώω αβοκάντο τοστ και δεν πλένομαι με ζεστό νερό όταν η Κάιλι Τζένερ παίρνει το τζετ για μία διαδρομή των 20 λεπτών με το αυτοκίνητο», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Απλά για να γλιτώσει την κίνηση», έγραψε ένας άλλος.




Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές: Έως την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βάσεις, είπε η Κεραμέως

Θεσσαλονίκη: Γιος σκότωσε τη μητέρα του

Οι Σαουδάραβες ήρθαν… για να μείνουν και βλέπουν την Ελλάδα ως γέφυρα














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης