The Gray Man: Το Netflix ετοιμάζει σίκουελ και spin-off της ταινίας

The Gray Man: Το Netflix ετοιμάζει σίκουελ και spin-off της ταινίας

Μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα, η ταινία «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming σε 92 χώρες

thegrayman
Ενώ η ταινία «The Gray Man» κυκλοφόρησε πριν λίγες μόνο ημέρες στο Netflix, ήδη υπάρχουν σχέδια για ένα σίκουελ.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα «Ο Γκρίζος Άνθρωπος» του Μαρκ Γκρίνι, το σενάριο είναι των Τζο Ρούσο, Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του Entertainment Weekly θα συνεχίσει και στο σίκουελ, καθώς και σε ένα spin-off που σκοπεύουν να ετοιμάσουν αργότερα οι παραγωγοί.

Το σενάριο θα υπογράψουν και πάλι, οι άνθρωποι που βρίσκονταν πίσω από την πρώτη ταινία, ενώ άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Η τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει η ταινία οδήγησε τους συντελεστές στη σκέψη να «δώσουν μια συνέχεια στους ήρωές τους». Υπενθυμίζεται πως σε λιγότερο από μια εβδομάδα, το Gray Man βρίσκεται στην πρώτη θέση της πλατφόρμας streaming σε 92 χώρες.

Οι σκηνοθέτες Τζο και Άντονι Ρούσο ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση στο EW: «Η αντίδραση του κοινού στην ταινία δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εκπληκτική. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τον ενθουσιασμό που είχαν οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, για αυτή την ταινία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Netflix ανακοινώνει πως θέλει να δώσει μια συνέχεια στους χαρακτήρες μας και που θα γράψουμε δεύτερο σενάριο».


Η πλοκή του Gray Man

Ο «Gray Man» είναι ο πρώην πράκτορας της CIA Κόρτ Γκέντρι (Ράιαν Γκόσλινγκ), γνωστός και ως «Σιέρα Σιξ». Ο Γκέντρι, που ήταν κάποτε ένας εξαιρετικά ικανός έμπορος θανάτου με την έγκριση της Υπηρεσίας, απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον πρώην υπεύθυνο Ντόναλντ Φιτζρόι (Μπίλι Μπομπ Θόρντον).

THE GRAY MAN | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
Κλείσιμο


Όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Σιξ είναι ο στόχος, τον οποίο κυνηγά σε όλο τον κόσμο ο Λόιντ Χάνσεν (Κρις Έβανς), ένα πρώην μέλος της ομάδας της CIA, που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να τον εξουδετερώσει. Η πράκτορας Ντάνι Μιράντα (Άνα ντε Άρμας) φροντίζει για την προστασία του. Θα τη χρειαστεί.


Ειδήσεις σήμερα:

Ρεκόρ τιμών για αέριο και ηλεκτρικό μετά το deal στην ΕΕ για «ψαλίδι» 15%

Ποια είναι η δημοσιογράφος που λιποθύμησε στο ντιμπέιτ Σουνάκ - Τρας

Πώς περιγράφει η δημοσιογράφος την απόπειρα βιασμού της από τον Μαροκινό «δράκο» στα Εξάρχεια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης