Ράιαν Γκόσλινγκ: Από σκληρός πράκτορας σε... Κεν της Μπάρμπι

Ράιαν Γκόσλινγκ: Από σκληρός πράκτορας σε... Κεν της Μπάρμπι

Πώς βιώνει ο γοητευτικός ηθοποιός αυτήν την εναλλαγή ρόλων; - Τι δηλώνει για την απόφαση να υποδυθεί τον «Κεν»

gosling-barbie-gray-man3
Ενώ συμμετέχει στα γυρίσματα της live-action ταινίας «Barbie», o Ράιαν Γκόσλινγκ κάνει παράλληλα πρεμιέρα σε ένα διαφορετικό ρόλο υποδύοντας έναν σκληρό και μοναχικό πράκτορα των αδελφών Ρούσο στην ταινία «The Gray Man».

Ο 41χρονος ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένος για τον ρόλο του ως Κεν στην επερχόμενη ταινία της Warner Bros. «Επιτέλους», είπε στο Variety, «επιτέλους, συμβαίνει. Το περίμενα».


Όταν κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του Γκόσλινγκ ως Κεν, ενθουσίασε τους φαν. Ο ηθοποιός πόζαρε με κατάξανθα μαλλιά και γυμνασμένο σώμα, φορώντας αμάνικο τζάκετ. Στην ταινία, που συνυπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί η Γκρέτα Γκέργουικ, πρωταγωνιστεί η Μάργκο Ρόμπι μαζί με τους: Αμέρικα Φερέρα, Σιμού Λιου, Κέιτ ΜακΚίνον, Αλεξάνδρα Σιπ, Έμα Μάκι, Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ, Ίσα Ρέι και Μάικλ Σέρα. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ανέφερε ότι ο Κεν στην ταινία δεν έχει «ούτε λεφτά, ούτε δουλειά, ούτε αυτοκίνητο, ούτε σπίτι. Ένιωσα σαν να έβλεπα τον εαυτό μου. Το κάνω για όλους τους Κεν.....».


293507466_1216327805859305_4795008852406199527_n




Επίσης, αποκάλυψε στο Variety την εμπειρία του από τα γυρίσματα του «The Gray Man», του Netflix. Υποδύεται έναν πράκτορα της CIA που γίνεται στόχος από πρώην συνεργάτη του - τον υποδύεται ο Κρις Έβανς. «Θέλει να είναι σπίτι και να βλέπει Netflix όπως όλοι», δήλωσε ο σταρ. «Δεν θέλει να είναι πράκτορας αλλά πρέπει...».


293409709_5029588620483498_3535638276126028811_n
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ στην πρεμιέρα του «The Gray Man»

Όσον αφορά στο θέμα μιας πιθανής συνέχειας, ο Γκόσλινγκ δήλωσε ότι η υποδοχή της ταινίας θα καθορίσει τα μελλοντικά της σχέδια και θέλει να δει τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει να βγαίνει από το παιχνίδι της κατασκοπείας. «Θέλω να τον δω να επιστρέφει στο σπίτι του», δήλωσε.

Η υπόθεση της ταινίας «The Gray Man»

Η ιστορία του θρίλερ δράσης, ακολουθεί έναν πρώην ανεξάρτητο δολοφόνο της CIA που ονομάζεται Κουρτ Τζέντρι (Γκόσλινγκ) ο οποίος θεωρείται «μύθος» και είναι γνωστός ως ο γκρίζος άνθρωπος. Κινείται σιωπηλά από δουλειά σε δουλειά, επιτυγχάνοντας το αδύνατο και πάντα καταφέρνει να χτυπήσει τον στόχο του. Σύντομα όμως θα κυνηγηθεί από τον πρώην συνάδελφό του Λόιντ Χάνσεν (Έβανς). Τώρα, πρόκειται να αποδείξει ότι γι’ αυτόν, δεν υπάρχει γκρίζα περιοχή μεταξύ της δολοφονίας για τα προς το ζην και της δολοφονίας για να παραμείνει ζωντανός.

Η πρεμιέρα του «The Gray Man» στο Netflix θα γίνει στις 22 Ιουλίου, ενώ η «Barbie» θα βγει στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023.

Δείτε το τρέιλερ του «The Gray Man»

THE GRAY MAN | Official Trailer | Netflix
Κλείσιμο


Φωτογραφία: AdMedia/Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News


Ειδήσεις σήμερα:

Χτύπησε τη γυναίκα του και την κόρη της που πήγε να τη σώσει

Πάτρα: Ο 49χρονος λίγες ώρες πριν πεθάνει έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» είχε επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό

Τσιτσιπάς: Ποτέ δεν είχα καταλάβει πόσο σύντομος είναι ο μήνας, μέχρι που πλήρωσα ενοίκιο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης