Χριστίνα Κοντοβά: Στη Λέσβο για διακοπές με τη μικρή Έιντα

Η σχεδιάστρια μόδας ξεναγεί την κόρη της στις ομορφιές της νέας της πατρίδας - Δείτε τα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους

Τη Λέσβο επέλεξε η Χριστίνα Κοντοβά για τις καλοκαιρινές της διακοπές, οι οποίες φέτος είναι όπως όλα δείχνουν, διαφορετικές από κάθε άλλη χρονιά.

Ο λόγος, είναι ότι πλέον η γνωστή σχεδιάστρια μόδας είναι μητέρα και αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι της κόρης της στην Ελλάδα.  
Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και ποζάρουν αρκετά συχνά στο Instagram της Χριστίνας Κοντοβά. Έχουν ξεκινήσει μάλιστα, από νωρίς τις διακοπές τους και έχουν ταξιδέψει και σε άλλα νησιά, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Χριστίνα Κοντοβά.

Δείτε τις φωτογραφίες τους από τη Λέσβο





Μαμά και κόρη δεν χάνουν την ευκαιρία να κάνουν εξορμήσεις, ώστε η μικρή Έιντα να γνωρίσει τις ομορφιές της νέας της πατρίδας. Την προηγούμενη εβδομάδα, έ
φτιαξαν βαλίτσες και αναχώρησαν αεροπορικώς για τη Λέσβο.

«Πάμε διακοπές», έγραψε γεμάτη χαρά η σχεδιάστρια στη σέλφι φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της μέσα από το αεροσκάφος. Με την άφιξή τους, δημοσίευσε ακόμα δύο φωτογραφίες της κόρης της με μαγιό.

Δείτε περισσότερες αναρτήσεις από τις διακοπές τους








«Η δική μου ιστορία μητρότητας δεν είναι η συνηθισμένη αλλά κάθε φορά που την μοιράζομαι βρίσκω τόσα κοινά σημεία με τις υπόλοιπες μαμάδες που στο τέλος οι ιστορίες μας γίνονται ίδιες. Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη. Αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση να γινόμαστε καλύτερες αρκεί να τα βγάζουμε στο φως και να τα απενοχοποιούμε», είχε γράψει η Χριστίνα Κοντοβά σε μία άλλη δημοσίευσή της, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.








Ειδήσεις σήμερα:

Ο Έλον Μασκ διαψεύδει ότι «πήγε» με τη γυναίκα του συνιδρυτή της Google - «Έχω αιώνες να κάνω σεξ»

Ασύλληπτο τροχαίο στη Λάρισα - Στο νοσοκομείο ζευγάρι με δύο μικρά παιδιά

Ο Ρίσι Σούνακ αναγορεύει την Κίνα στη «μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απειλή» για τη Βρετανία 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr