Βαλάντης: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του

Βαλάντης: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του

Ο τραγουδιστής είχε βαρεθεί τον παλιό του εαυτό και είπε να αλλάξει

Valantis_Exof
Όταν έχεις βαρεθεί να βλέπεις τον εαυτό σου ίδιο στον καθρέφτη τον αλλάζεις. Τάδε… έκανε ο Βαλάντης ο οποίος στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok το δείχνει να κόβει live το μουστάκι και το μούσι του και να αφήσει μόνο ένα μικρό γενάκι κάτω από το χείλος.

«Όταν έχεις βαρεθεί να βλέπεις το ίδιο πρόσωπο στον καθρέφτη σου», σημειώνει στο βίντεο με την αλλαγή του.

@valadis_tiktok #valadis_tiktok #valadis #valadis_forever #valadismusic #valantis #tiktok ♬ Battle or Die_Tournament, Match, Martial Arts, Fight, Boxing, Game, Enemy, Training, Burning, Muscle #fyp #viral #trending(1180147) - Ney
Λίγο αργότερα o τραγουδιστής έδειξε και το νέο του πρόσωπο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αρκετοί από τους διαδικτυακούς του φίλους του επισήμαναν ότι το νέο του look του πάει πολύ και μάλιστα τον κάνει να δείχνει αρκετά νεότερος.

Valantis
Κλείσιμο


Το ξεχωριστό στιλ όταν πρωτοσυστήθηκε στο κοινό
Ο Βαλάντης σε δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει για τον ρόλο που έπαιξε η Ρούλα Κορομηλά στο να αλλάξει την εμφάνιση και το στιλ του.

«Έπαιξε ρόλο η στροφή μου κι έχασα τους φανατικούς οπαδούς. Χαλάσαμε την συνταγή της επιτυχίας. Νομίζω ότι σε αυτό παρασύρθηκα από την Ρούλα Κορομηλά γιατί θα προέκυπτε τότε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή και την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε η Ρούλα. Εκείνον τον καιρό μου έλεγε ότι δεν είναι καλό το στιλ για την Ελλάδα. Πράγματα κι επιχειρήματα που τα άκουσα επειδή ήταν η Ρούλα. Με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα, κοστούμι και με έκανε έναν τραγουδιστή ίδιο με τους άλλους. Δεν έχω μιλήσει μαζί της για αυτό, ανακαλύπτεις το λάθος μετά. Δεν κατηγορώ», είχε αναφέρει στην εκπομπή.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 40°C ο υδράργυρος σήμερα - Πώς θα εξελιχθεί ο καύσωνας την επόμενη εβδομάδα

Συνδικάτα καλούν να θεσπιστεί σε όλη την ΕΕ διά νόμου όριο θερμοκρασίας για την εργασία σε εξωτερικούς χώρους

Τουλάχιστον 10 νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές στην Υεμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης