Βαλάντης: «Το Survivor έκανε κακό στο όνομα μου, όταν γύρισα είδα ένα τέρας»

Βαλάντης: «Το Survivor έκανε κακό στο όνομα μου, όταν γύρισα είδα ένα τέρας»

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στην Αννίτα Πάνια δηλώνει πως δεν θα ξαναπήγαινε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και πως μετανιώνει που πλήγωσε την Ευρυδίκη 

βαλαντης
Για όσα έζησε στο Survivor κι όσα θεωρεί πως τον αδίκησαν μίλησε ο Βαλάντης στο Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τους υπόλοιπους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με αποτέλεσμα αυτά να φέρουν την περιθωριοποίησή του από την ομάδα και στην συνέχεια την αποχώρησή του.

«Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor και το μετάνιωσα γιατί έπρεπε να ασχοληθώ παραπάνω με το πως είναι το παιχνίδι. Δεν έβλεπα τις ίντριγκες αλλά μόνο τα αγωνίσματα. Το μοντάζ ήταν απάνθρωπο. Όταν γύρισα και το είδα, ήταν δικαιολογημένο να βγαίνει ένα τέρας. Δεν είδα ούτε μια στιγμή γέλιου από το στόμα μου. Κάναμε και πλάκα», είπε ο Βαλάντης.

«Αν τις έδειχαν, θα υπήρχε λίγη επιείκεια. Μόνο βλέπατε να φωνάζω και προσπαθώ τώρα εγώ να πείσω… Ήθελα να φύγω από την πρώτη εβδομάδα και τους έλεγα να με βγάζουν προτεινόμενο. Κατάλαβα από την αρχή ότι το κλίμα δεν είναι καλό. Για αυτό που τράβηξα δεν έβγαλα λεφτά. Έπαθα μεγάλη ζημιά στο όνομά μου και δεν σεβάστηκαν και τα τρία μου παιδιά» σημείωσε ο Βαλάντης.

Για το περιστατικό με την Ευρυδίκη δήλωσε: «Μετάνιωσα που πληγώθηκε, η πρόθεση μου δεν ήταν αυτή. Με λύπη το είπα γιατί έχω περάσει και εγώ το ίδιο πράγμα πριν τρία χρόνια κι έχασα το μισό νεφρό μου. Ήταν τόσο μεγάλη η λύπη μου και έγινε όλο αυτό γιατί είπαν ότι εγώ πρότεινα στην Ευρυδίκη να κάνουμε μία ψεύτικη σχέση και εκείνη την στιγμή αισθάνθηκα μειωμένος. Από την πρώτη στιγμή όλοι ήθελαν να φύγω. Όλοι σαν άνθρωποι έχουν μια αξία αλλά σαν καριέρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ πήγα για να προφυλάξω και την αξία του καλλιτέχνη. Το Survivor αφήνει τον άλλον να μειώσει την καλλιτεχνική σου αξία».

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για το αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, ώστε να μην πει την ατάκα αυτή, είπε:«Αν πίστευα ότι δεν θα χρησιμοποιούσαν έτσι και δεν θα εκμεταλλευτεί με αυτόν τον τρόπο, δεν θα το έλεγα. Αν ήθελα να την προσβάλω θα το έκανα στο συμβούλιο, θα το έλεγα ενώπιον παικτών, έγινε σε στιγμή διαλείμματος».


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα γίνει εξοικονόμηση ρεύματος - Αλλάζουν οι ενεργοβόρες συσκευές

Καλύπτεται έως και το 80% των αυξήσεων στο ρεύμα προ κρίσης - Φόρος 90% στα υπερκέρδη των παραγωγών ρεύματος

Η Δημοκρατία των Φίτζι κατάσχεσε την αξίας $300 εκατ. θαλαμηγό του Ρώσου ολιγάρχη Κερίμοφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης