Ρενέ Ζελβέγκερ: Επιστρέφει στον ρόλο της Μπρίτζετ Τζόουνς

Ρενέ Ζελβέγκερ: Επιστρέφει στον ρόλο της Μπρίτζετ Τζόουνς

Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας και σκοπός είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο τέλος της χρονιάς  

Renee_Zellweger-1
H Ρενέ Ζελβέγκερ ετοιμάζεται για το τέταρτο μέρος της «Μπρίτζετ Τζόουνς», όπου θα αφηγείται τώρα τη σχέση με τον γιο της, ο οποίος έχει ήδη γεννηθεί από το τρίτο μέρος.  Η ιστορία εμφανίστηκε για τελευταία φορά το 2016 με τίτλο «Bridget Jones's Baby» (Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς), όπου η πρωταγωνίστρια μένει απροσδόκητα έγκυος και προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο πατέρας, μεταξύ του δικηγόρου Mark Darcy (Κόλιν Φερθ) και του καρδιοκατακτητή Jack Qwant (Πάτρικ Ντέμπσι).

Για τη συνέχεια της ιστορίας, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror»,  η Ζελβέγκερ  βρίσκεται σε συζητήσεις και θέλει να υποδυθεί ξανά αυτόν τον εμβληματικό χαρακτήρα στην καριέρα της. Από την πλευρά της, η εφημερίδα «The Sun» ανέφερε ότι όλοι εργάζονται «κρυφά» για την ταινία μαζί με πολλούς από τους συμμετέχοντες του αρχικού καστ, να επιστρέφουν στο τέταρτο μέρος.

Φήμες αναφέρουν, ότι την επερχόμενη ταινία θα συνυπογράφει η δημιουργός του χαρακτήρα Έλεν Φίλντινγκ,  η οποία και θα αφηγείται την ιστορία της Μπρίτζετ, τη στιγμή που βιώνει τη μητρότητα.

Οι παραγωγοί του σίκουελ γνώριζαν ότι υπήρχε μια τεράστια αγορά για να υποδεχτεί το τέταρτο αυτό κεφάλαιο, εξήγησε μια πηγή στη «Mirror». «Πέρασαν επτά ή οκτώ χρόνια από την τελευταία ταινία που βγήκε στη μεγάλη οθόνη και οι θαυμαστές θα είναι απελπισμένοι να μάθουν τι συνέβη. Είναι κλασικό».
Κλείσιμο
Η σειρά ταινιών ξεκίνησε το 2001 και βασίζεται στο επιτυχημένο βιβλίο «Bridget Jones's Diary» (Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς), όπου εξιστορείται ο αγώνας της Μπρίτζετ να βρει τον εαυτό της ως γυναίκα, τόσο στην επαγγελματική της καριέρα, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Οι ταινίες είχαν τεράστια επιτυχία, με εισπράξεις σχεδόν 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο box office. Στην πραγματικότητα, η δεύτερη ταινία, «The Edge of Reason» ήταν σχεδόν τόσο δημοφιλής στους θαυμαστές, όσο και η πρώτη.

Ειδήσεις σήμερα

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στον Παράδεισο Αμαρουσίου - «Σμπαράλια» το αυτοκίνητο που επέβαιναν (φωτογραφίες)

Ώρες αγωνίας στη νότια Λέσβο - Επτά αεροσκάφη και δυο ελικόπτερα για να περιορίσουν τη φωτιά στα Βατερά


Καιρός: «Καμίνι» σήμερα η χώρα με θερμοκρασίες έως και 42 βαθμούς Κελσίου - Δείτε σε ποιες περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης