Η Ρενέ Ζελβέγκερ αγνώριστη στον νέο της ρόλο

Η Ρενέ Ζελβέγκερ αγνώριστη στον νέο της ρόλο

Πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά "The Thing About Pam", η οποία περιγράφει μια ανατριχιαστική αληθινή ιστορία

zelweger
Με την πρώτη ματιά, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Thing About Pam» είναι η διάσημη πρωταγωνίστρια Renee Zellweger. Κι όμως πρόκειται για τη γνωστή ηθοποιό, που για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι δεν διστάζει να αλλάξει εντελώς το λουκ της για έναν ρόλο.

Η σειρά θα περιγράψει την αληθινή ιστορία της δολοφονίας της Betsy Faria, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Dateline” και στο podcast “The Thing about Pam”. Η Zellweger θα υποδυθεί την Pam Hupp, η οποία ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη Faria ζωντανή και φέρεται να είναι η δολοφόνος της, χωρίς ωστόσο να βρέθηκαν στοιχεία εναντίον της.







Τα συγκλονιστικά γεγονότα της υπόθεσης ξεκίνησαν στις 22 Δεκεμβρίου 2011, όταν η Faria έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο και άλλαξε το όνομα του συζύγου της στο ασφαλιστήριο ζωής 150.000 δολαρίων, προσθέτοντας ως μοναδικό δικαιούχο τη φίλη της Pam Hupp. Σκοπός της άρρωστης γυναίκας ήταν η φίλη της να δώσει τα λεφτά στις κόρες της όταν πεθάνει.

Κλείσιμο
Πέντε ημέρες αργότερα, η Hupp γύρισε τη Betsy Faria από τη χημειοθεραπεία στο σπίτι και λίγες ώρες αργότερα, ο άντρας της Betsy, τη βρήκε νεκρή. Αρχικά όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, η ιατροδικαστική αναφορά όμως έγραφε ότι η άτυχη γυναίκα μαχαιρώθηκε περισσότερες από πενήντα πέντε φορές στον λαιμό της.



Ο Russ Faria έγινε αμέσως ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του. Η αστυνομία βρήκε ένα ματωμένο ζευγάρι παντόφλες στο ντουλάπι της Faria και διάφορα μηνύματα στον υπολογιστή της που αποδείκνυαν ότι φοβόταν τον άντρα της. Στην κατάθεση της, η Hupp χαρακτήρισε τον Russ Faria βίαιο και αλκοολικό, αναφέροντας ότι είχε απειλήσει τη φίλη της Betsy στο παρελθόν.

Παρά το γεγονός ότι είχε τέσσερις μάρτυρες που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως άλλοθι, ο άπειρος δικαστής Chris Mennemeyer αρνήθηκε να επιτρέψει ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία που θα μπορούσαν να είχαν εμπλέξει από την αρχή τη Hupp ως ύποπτη, και τελικά ο σύζυγος της Betsy καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν τριάντα χρόνια το 2013. Τον Φεβρουάριο του 2014, ο Furia αθωώθηκε, καθώς ανέλαβε νέος δικαστής την υπόθεση.

Kαι τώρα η ιστορία γίνεται ακόμα πιο ανατριχιαστική. Η Shirley Neumann ήταν η μαμά της Pam Hupp. Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στις 31 Οκτωβρίου του 2013, λίγο αφού η κόρη της Hupp την είχε γυρίσει από το νοσοκομείο στο σπίτι. Τον Νοέμβριο του 2013, η αστυνομία έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο οποίο κάποιος υποστήριζε ότι η Hupp δολοφόνησε τη μητέρα της για να λάβει μισό εκατομμύριο δολάρια από την ασφάλεια ζωής της. Οι έρευνες όμως που ακολούθησαν ήταν και πάλι “πρόχειρες” και έτσι η αιτία θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας καταχωρήθηκε ως «απροσδιόριστη».



Φτάνουμε στις 16 Αυγούστου του 2016, όπου ένας άντρας με το όνομα Louis Gumpenberger σκοτώνεται από την Pam Hupp, η οποία τον πυροβόλησε πέντε φορές στο σπίτι του στο Missouri. Η Hupp ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε και σκότωσε τον Gupenberger για αυτοάμυνα, ωστόσο, η αστυνομία βρήκε πολλά αποδεικτικά στοιχεία εναντίον της Hupp, εκτιμώντας ότι τον δωροδοκούσε καθώς γνώριζε τα πάντα.

Η Hupp συνελήφθη τελικά τον Αύγουστο του 2016 για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού για τον φόνο του Louis Gumpenberger. Λίγο μετά τη σύλληψή της, ζήτησε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο και προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ένα στυλό, χωρίς να τα καταφέρει.






Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Survivor: Το κοινό έδιωξε Λάμπρο, όμως τελικά αποχώρησε και η Αθηνά – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης