Ιωάννα Τούνη: Ανέβασε το πρώτο βίντεο με φουσκωμένη κοιλίτσα - «Το μικρό μας πεπονάκι»

Ιωάννα Τούνη: Ανέβασε το πρώτο βίντεο με φουσκωμένη κοιλίτσα - «Το μικρό μας πεπονάκι»

H influencer και επιχειρηματίας δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Tounara
Η Ιωάννα Τούνη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η influencer αρκετές φορές στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να δημιουργήσει μια όμορφη και ενωμένη οικογένεια - κάτι που στερήθηκε η ίδια, καθώς μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της.

Σε περίπου 6 μήνες, το ζευγάρι θα αποκτήσει το παιδί του και παρά τις φήμες χωρισμού παραμένει μαζί και αδιαφορεί για τα κακεντρεχή σχόλια. Μάλιστα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξύπνησαν μαζί καθώς ανέβασαν story και λένε καλημέρα στους διαδικτυακούς τοους φίλους.

Δείτε το story τους
Touni1111


Το πρώτο video με φουσκωμένη κοιλίτσα
Η Ιωάννα Τούνη συναντήθηκε με τον καλό της φίλο, Ευστάθιο Τούμπα (Steve), τον οποίο αποκαλεί πια θείο Steve. Οι δύ κολλητοί δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν ένα Instagram-story όπου η Ιωάννα μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Το μικρό μας πεπονάκι», ακούγεται να λέει ο Steve, ενώ η μέλλουσα μαμά δεν σταματά να γελά.

Ιωάννα Τούνη με φουσκωμένη κοιλιά
Κλείσιμο


Οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης
Η Ιωάννα Τούνη σε ένα Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους είχε αναφερθεί στις δυσκολίες τς εγκυμοσύνης.

«Πως είναι να είσαι έγκυος; Πως νιώθεις; Είναι ωραία εμπειρία;», ρώτησε ένας follower και τότε η Τούνη εξομολογήθηκε ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι καθόλου εύκολη...

«Η εμπειρία μου μέχρι τώρα…(emoji που κάνει εμετό, έχει νεύρα και κλαίει). Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύω».

«Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι»
Η Ιωάννα Τούνη μέσα από το Instagram  εξέφρασε τον εκνευρισμό της, με αφορμή τα εκατοντάδες μηνύματα που έχει λάβει από χρήστες των social media, λόγω της εγκυμοσύνης της.

Η instagrammer μέσα από τα stories της δήλωσε ενοχλημένη και ζήτησε ο κόσμος να σεβαστεί την ευαίσθητη κατάσταση της υγείας της και το λεπτό ζήτημα της εγκυμοσύνης της. Μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη έκανε λόγο για την ιδιωτικότητα και αναφέρθηκε στο αναφαίρετο δικαίωμά της για προσωπική ζωή.

Μιλώντας στους ακόλουθούς της μέσα από stories τόνισε: «Εγώ είμαι σπίτι όπως συνήθως τον τελευταίο καιρό, γιατί γενικά δεν μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα, αφού περνάω μία ζόρικη εγκυμοσύνη. Πάνω σε αυτό ήθελα να σας μιλήσω. Πριν από κάποιες μέρες, πριν σας πω ότι είμαι έγκυος, είχαν βγει άπειρα δημοσιεύματα και ανέφεραν τα χίλια μύρια. Πολλοί από εσάς με ρωτούσατε χιλιάδες πράγματα, όμως εγώ δεν ήμουν σε φάση ψυχοσωματικά να απαντήσω σε τίποτα. Όταν ένοιωσα έτοιμη, πήρα τον χρόνο μου, έκανα τις εξετάσεις που ήθελα να κάνω για το μωράκι μου, για να δω σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Μόλις ένιωσα ασφαλής σαν μανούλα και θέλησα να ανακοινώσω κάτι τόσο σοβαρό, όπως μία εγκυμοσύνη, το έκανα με τη φωτογραφία που δημοσίευσα πριν από λίγες ημέρες».


Συνεχίζοντας, με stories η Ιωάννα Τούνη έκανε αναφορά σε συγκεκριμένα μηνύματα που δέχτηκε, ενώ μίλησε και για το δικαίωμα της στην προσωπική ζωή: «Εκενη τη στιγμή είχα λάβει άπειρα μηνύματα και από γυναίκες και από άντρες, του τύπου "Έβαλες βυζιά, πως είσαι έτσι", "Έχεις κατακράτηση", "Παίρνεις κορτιζόνες", "Γιατί πρήστηκες" και άλλα. Παιδιά τι κάνετε πάτε καλά. Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σώμα της, ακόμα και αν τυχαίνει αυτή η γυναίκα να είναι influencer ή celebrity. Εγώ μέχρι το εμβρυάκι μου να γίνει τριών μηνών και να κάνω τις βασικές εξετάσεις, δεν το είχα πει ούτε στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Για ποιο λόγο πρέπει να υποχρεωθώ να το ανακοινώσω σε εσάς. Είναι θέμα υγείας. Δεν ξέρω πώς τα έχετε στο μυαλό σας».

Σε συνέχεια των stories της η instagrammer, άφησε και τα δικά της σχόλια με τα οποία εκδήλωσε τη σύγχυση και τον εκνευρισμό της, απέναντι σε όλα όσα έχει ακούσει αυτό τον καιρό. Μεταξύ άλλλων ανέφερε: «Δεν μπορώ να διανοηθώ πόση κακία μπορεί να δεχτεί μία γυναίκα, που ενδέχεται να πάρει λίγο έξτρα βάρος ή να "πρηστεί" για ορμονικούς ή μη λόγους», «Οι υπόλοιποι άνθρωποι δημοσιογράφοι ή μη, οφείλουν να σεβαστούν την επιλογή για λίγη ιδιωτικότητα σε κάτι τόσο εύθραυστο και σοβαρό. Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει στην υγεία της μαμάς και του μωρού...Για όνομα. Διάσημοι ή άσημοι, πάνω από όλα να είμαστε άνθρωποι».
Touni_2

Με τις μακροσκελείς δηλώσεις της η instagrammer ζήτησε από το κοινό της να σέβονται τον προσωπικό χρόνο που ζητά, όταν αντιμετωπίζει αλλαγές ή προβλήματα στη ζωή της:

«Μοιράζομαι και θέλω και μοιράζομαι με την καρδιά μου, άπειρες στιγμές της ζωής μου από δυσάρεστα μέχρι ευχάριστα γεγονότα. Όταν νοιώσω έτοιμη και όταν το θελήσω ανοίγω πραγματικά την πόρτα ολόκληρου του σπιτιού μου και σας βάζω μέσα με πάρα πολύ αγάπη. Επομένως όταν κλείνω την πόρτα, σημαίνει ότι αντιμετωπίζω σωματικά και ψυχικά μία δύσκολη κατάσταση, για την οποία χρειάζομαι χρόνο. Όταν σας ζητώ να μην κοιτάτε από την κλειδαρότρυπα δεν το λέω υποτιμητικά ή ειρωνικά».

Κλείνοντας η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στο δικαίωμα της για προσωπική ζωή και στην ανάγκη της, ορισμένες φορές, να «κλένει την πόρτα του σπιτιού της»: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν δημοσιογράφο να με κάνει θέμα και να λέει "Έχει η Ιωάννα Τούνη δικαίωμα σε προσωπική ζωή" και απαντώ "Ναι έχει". Έχω δικαίωμα να μην είμαι καλά στην υγεία μου και να μην θέλω να πω τι ακριβώς έχω. Μόλις νοιώσω καλά και έχω κάτι να πω, θα το μοιραστώ μαζί σας. Δώστε μου τον χρόνο μου. Ανοίγω την πόρτα πραγματικά με την καρδιά μου και σας βάζω μέσα. Όμως όταν η πόρτα κείνει είναι για κάποιον λόγο. Σεβαστείτε τον, μέχρι να επανέλθω».

Δείτε τα βίντεο: 
Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη της

Ειδήσεις σήμερα:

Από το θεατρικό σανίδι στη μικρή οθόνη - Ποιους σπουδαίους ηθοποιούς θα δούμε στο «γυαλί»


Ενεργειακή κρίση: Η Ρωσία απειλεί με ενεργειακό «μπλακ άουτ» την ΕΕ - Σε αναζήτηση «plan B» οι «27»


23 Ιουλίου 1974: Η μέρα που η Χούντα κατέρρευσε και η Δημοκρατία επέστρεψε στη χώρα που την γέννησε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης