Αλίσια Σίλβερστοουν: Ο 11χρονος γιος της κοιμάται ακόμα μαζί της - «Δεν με νοιάζει», λέει η ηθοποιός

Αλίσια Σίλβερστοουν: Ο 11χρονος γιος της κοιμάται ακόμα μαζί της - «Δεν με νοιάζει», λέει η ηθοποιός

«Δεν με νοιάζει» λέει η ηθοποιός - «Η κοινωνία μας φοβάται τη φύση και την αγάπη» απαντά στα επικριτικά σχόλια

alicia-silverstone-0
Η Αλίσια Σίλβερστοουν και ο γιος της είναι πολύ δεμένοι και όπως αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της η ηθοποιός, κοιμούνται ακόμη μαζί. Ο αντισυμβατικός τρόπος που μεγαλώνει τον Μπέαρ είναι γνωστός εδώ και μερικά χρόνια, από τότε που είχε προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων όταν δήλωσε τον Ιούνιο του 2020, ότι κάνει μπάνιο μαζί του.

Στις νέες της δηλώσεις και ενώ ο Μπέαρ έχει γίνει 11 ετών, η 45χρονη μοιράστηκε ακόμη μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που μεγαλώνει το παιδί της και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι ο Μπέαρ κοιμάται ακόμη μαζί της.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο «The Ellen Fisher Podcast»,  η σταρ του «Clueless» σχολίασε το γεγονός ότι θα μπορούσε να επικριθεί για το ότι κοιμάται ακόμη με τον γιο της, λέγοντας: «Δεν με νοιάζει πραγματικά».



Η Σίλβερστοουν εξήγησε επίσης, τις γονικές τακτικές που ακολουθεί στο μεγάλωμα του Μπέαρ, ενώ είπε μεταξύ άλλων, ότι «παρακολουθούσε τα σημάδια του», για να μάθει πότε έπρεπε ο γιοε της να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, όταν ακόμη ήταν μικρός.

«Είναι τόσο φοβερό. Είναι τόσο εύκολο. Όταν σταματούσα να τον ταΐζω, πήγαινε στο μπάνιο στην τουαλέτα. Όταν ξυπνούσε από έναν υπνάκο, πήγαινε στην τουαλέτα», είπε και πρόσθεσε:

«Υπήρχε ένα διάστημα που τον έβλεπα γυμνό και έβλεπα τα σημάδια», συνέχισε η Σίλβερστοουν. «Το κομμάτι των συνθημάτων για μένα ήταν πραγματικά διασκεδαστικό γιατί νόμιζα ότι με φλέρταρε επειδή θα είχε αυτό το μικρό χαμόγελο. Τότε ήταν που έπρεπε να πάει να κάνει την ανάγκη του».

«Είμαι μια στοργική μαμά. Πιστεύω στην αγάπη, πιστεύω στη φύση και η κοινωνία μας φοβάται τη φύση και την αγάπη», επισήμανε τέλος.

Κλείσιμο


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Angela Weiss / AFP / VISUALHELLAS.GR


Ειδήσεις σήμερα:

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης

Ανατροπή στην υπόθεση Λιγνάδη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών για την μία αθώωσή του και τις ποινές

400 Ρώσους κατασκόπους έχουν απελάσει οι Ευρωπαίοι αλλά είναι μόνο οι μισοί πράκτορες του Πούτιν, λέει ο αρχηγός της MI6



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης