Από τον τελικό του Survivor, το οποίο και κέρδισε, ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι απολαμβάνει την καθημερινότητά του μαζί και μοιράζονται συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλά κοινά τους στιγμιότυπα.
Πριν από λίγο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε ένα story μέσα από το προφίλ της στο Instagram, στο οποίο βρίσκεται με τον σύντροφό της μέσα σε ένα στούντιο περιποίησης νυχιών, αλλά αυτή τη φορά όχι για την ίδια.
Μέσα από το βίντεο που ανάρτησε η instagrammer, δείχνει τον Στάθη Σχίζα να κάνει ο ίδιος μανικιούρ. Μάλιστα ακούγεται να του λέει, μεταξύ άλλων: «Σήμερα καταλαβαίνεις γιατί αργώ κάθε φορά τόσο πολύ όταν φτιάχνω νύχια».
Δείτε το βίντεο
Πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε στη Σάμο και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε μερικές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, όπου ανταλλάσουν φιλιά και παίζουν στη θάλασσα. «Μόνο η αγάπη μπορεί να σώσει τον κόσμο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.