Από τον τελικό του Survivor, το οποίο και κέρδισε, ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι απολαμβάνει την καθημερινότητά του μαζί και μοιράζονται συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλά κοινά τους στιγμιότυπα.
Πριν από λίγο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε ένα story μέσα από το προφίλ της στο Instagram, στο οποίο βρίσκεται με τον σύντροφό της μέσα σε ένα στούντιο περιποίησης νυχιών, αλλά αυτή τη φορά όχι για την ίδια.
Μέσα από το βίντεο που ανάρτησε η instagrammer, δείχνει τον Στάθη Σχίζα να κάνει ο ίδιος μανικιούρ. Μάλιστα ακούγεται να του λέει, μεταξύ άλλων: «Σήμερα καταλαβαίνεις γιατί αργώ κάθε φορά τόσο πολύ όταν φτιάχνω νύχια».
Δείτε το βίντεο
Πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε στη Σάμο και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε μερικές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, όπου ανταλλάσουν φιλιά και παίζουν στη θάλασσα. «Μόνο η αγάπη μπορεί να σώσει τον κόσμο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV