Ρίκι Μάρτιν: Η ανάρτηση του συζύγου του, Χουάν Γιόζεφ, μετά τις κατηγορίες για αιμομιξία

Ρίκι Μάρτιν: Η ανάρτηση του συζύγου του, Χουάν Γιόζεφ, μετά τις κατηγορίες για αιμομιξία

Δείτε τι δημοσίευσε ο 37χρονος ζωγράφος για το τέλος της δικαστικής διαμάχης του συζύγου του και το σχόλιο του τραγουδιστή

ricky-martin-1
Οι κατηγορίες εις βάρος του Ρίκι Μάρτιν για αιμομιξία και κακοποίηση, με εντολέα τον 21χρονο ανιψιό του δεν ισχύουν πια, αφού ο ίδιος ο κατήγορος τις απέσυρε και η υπόθεση έκλεισε.

Η διαδικασία της ακρόασης ο
λοκληρώθηκε χθες, με τον δικαστή να απορρίπτει την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα. Ο σύζυγος του Ρίκι Μάρτιν, Χουάν Γιόζεφ, έκανε την πρώτη του ανάρτηση, ύστερα από το τέλος της ακρόασης.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο 37χρονος ζωγράφος ανέβασε μία φωτογραφία με τον Μάρτιν, στην οποία χαμογελούν, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Η αλήθεια επικρατεί». Ο Πορτορικανός τραγουδιστής έσπευσε να σχολιάσει στη δημοσίευση του Γιόζεφ: «
Η δύναμή μου και η ηρεμία μου. Σ'αγαπώ».

Δείτε την ανάρτηση του Χουάν Γιόζεφ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jwan Yosef (@jwanyosef)


Μετά το τέλος της ακρόασης στο δικαστήριο, η νομική ομάδα του τραγουδιστή ανέφερε ότι: «Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση.

Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ρίκι Μάρτιν δημοσίευσε μία φωτογραφία με την απόφαση του ανιψιού του να αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος του.

Δείτε την ανάρτησή του



Ο γάμος με τον Γιόζεφ

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και μαζί απέκτησαν τρεις γιους και μια κόρη, τα δίδυμα, Βαλεντίνο και Ματέο, τη Λουτσία και τον Ρεν, μέσω παρένθετης μητέρας. Ο 50χρονος τραγουδιστής μοιράζεται πολύ συχνά οικογενειακές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε κάθε δημόσια του εμφάνιση, δεν παραλείπει να αναφέρει πόσο πολύ αγαπάει τον σύντροφό του και τα παιδιά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jwan Yosef (@jwanyosef)



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης