Κόκκινο Ποτάμι - Κωνσταντίνος Καζάκος: Η νέα φωτογραφία του ηθοποιού από τα γυρίσματα

Κόκκινο Ποτάμι - Κωνσταντίνος Καζάκος: Η νέα φωτογραφία του ηθοποιού από τα γυρίσματα

Δείτε την ανάρτησή του στα social media

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__21_
Το «Κόκκινο Ποτάμι» επιστρέφει με νέο κύκλο και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Μέσα από τους λογαριασμούς της σειράς στα social media, έχουν κυκλοφορήσει μερικές φωτογραφίες από μερικές σκηνές του «Κόκκινου Ποταμιού».

Με τη σειρά του και ο Κωνσταντίνος Καζάκος δημοσίευσε μία δική του φωτογραφία μέσα από το προφίλ του στο Instagram από μία σκηνή που γύρισε για τη σειρά. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο ηθοποιός έγραψε: «Αυτός που πίστευε καρτερουσε....».

Δείτε την ανάρτησή του



Η πλοκή του νέου κύκλου στο «Κόκκινο Ποτάμι» 

Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Η Ιφιγένεια με το παιδί της φτάνουν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Ιφιγένεια θα βάλει σκοπό να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Ένας μαχητικός γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημοσθένης Μαντάς, θα σταθεί στήριγμά της και κόντρα σε κάθε κίνδυνο θα τη συνοδεύσει στο παράτολμο ταξίδι πίσω στην Τουρκία, όπου το δόγμα του Κεμάλ «η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους» φανατίζει τον κόσμο και οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών κορυφώνονται.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Κλείσιμο




Το ταξίδι θα οδηγήσει τους ήρωές μας στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες των εξελίξεων. Μέσα από τα μάτια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη κορυφώνεται η τραγική, ιστορική κατάληξη καθώς αναπτύσσεται όλο και πιο δυνατά ο έρωτας ανάμεσά τους.

Το όνειρο της Mεγάλης Ελλάδας, ο διχασμός, η Μικρασιατική εκστρατεία και η καταστροφή στη συνέχεια, η διεθνής πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων, είναι το πολιτικό-κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ιστορία, πάντα μέσα από τα μάτια των αγαπημένων μας ηρώων, αλλά και πολλών νέων χαρακτήρων που μπαίνουν στο κάδρο, καθώς η ιστορία αγκαλιάζει οικογένειες Ποντίων και Μικρασιατών προσφύγων, τις περιπέτειές τους, αλλά και την καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα που με δύναμη κατακτούν.

Δείτε το τρέιλερ




Ειδήσεις σήμερα:

Λεπτό προς λεπτό η κινητοποίηση της κρατικής μηχανής στην Πεντέλη - Έρευνα εισαγγελέα για πιθανό εμπρησμό

Ξεκινά καύσωνας με 42άρια από αύριο, προειδοποίηση για δέκα νομούς

Απορρίπτει και το Κρεμλίνο τις φήμες για την υγεία του Πούτιν - «Είναι ψευδείς»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης