Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι ο θεός της Marvel

Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι ο θεός της Marvel

Σε αντίθεση με τον ερωτύλο αρχηγό του Δωδεκάθεου, ο θεός που υποδύεται ο Αυστραλός σταρ είναι απολύτως πιστός αλλά χειρίζεται με την ίδια δεξιοτεχνία τους κεραυνούς

xemsgouorth
Πριν το Χόλιγουντ του κλείσει το μάτι με έναν ρόλο στην ταινία «Star Trek», το 2009, ο Κρις Χέμσγουορθ ήταν ήδη σταρ στην Αυστραλία, με συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες εσωτερικής κατανάλωσης. Ο πρώτος ρόλος του, μάλιστα, ήταν ο βασιλιάς Αρθούρος στη σειρά «Guinevere Jones», το 2002, εγκαινιάζοντας τη σταδιοδρομία του στον κόσμο των επικών ηρώων που τόσο ταιριάζουν στη σωματοδομή του.

Σταρ με διεθνή απήχηση και αξιοζήλευτο κασέ, πάντως, έγινε όταν μπήκε στο κινηματογραφικό Μαρβελοσύμπαν ως Θορ στην ομώνυμη ταινία του 2011, γεμίζοντας τη μεγάλη οθόνη με τους ειδικά για την περίπτωση καλοδουλεμένους μυς του. Η συνέχεια είναι γνωστή στους εκατομμύρια fans της Marvel. Ο γεννημένος στη Μελβούρνη ηθοποιός υποδύθηκε τον ατρόμητο «θεό του κεραυνού» σε καμιά δεκαριά ακόμα ταινίες, είτε ως πρωταγωνιστής είτε ως ένας από την ομάδα των διάσημων Εκδικητών που διαρκώς προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο. Το τελευταίο του πόνημα είναι το «Thor: Love and Thunder», που έκανε ποδαρικό στις αίθουσες στις 6 Ιουλίου, βάζοντας στη θέση τους τις καρδιές των φανατικών του είδους που μετρούσαν τα δευτερόλεπτα ανάποδα μέχρι την ώρα της πρεμιέρας.
thor-kris

Πανύψηλος (1,91 μ.), ωραίος και γυμνασμένος, ο Χέμσγουορθ θα μπορούσε να κάνει λαμπρή καριέρα και ως καρδιοκατακτητής που αλλάζει τις γυναίκες με τον ίδιο ρυθμό που ο Θορ κατατροπώνει τους κακούς με το σφυρί του, αν δεν ήταν απόλυτα πιστός και ερωτευμένος με την Ελσα Πατάκι, επίσης ηθοποιό, Ισπανίδα και κούκλα, που τον έχει ρεζερβάρει επισήμως από το 2010. Η οικογενειακή ευδαιμονία τους συμπληρώνεται από τα τρία παιδιά τους, που αν έχουν κληρονομήσει έστω και λίγα από τα γονεϊκά γονίδια, θα χαίρουν άκρας ομορφιάς.

Για την ιστορία, ο Κρις δεν είναι ο μοναδικός Χέμσγουορθ που υπέκυψε στα θέλγητρα της υποκριτικής. Τα αδέλφια του Λίαμ και Λουκ κάνουν παράλληλες καριέρες στο κινηματογραφικό στερέωμα και είναι εξίσου διάσημοι - ειδικά ο Λίαμ, που υπήρξε για ένα φεγγάρι και σύζυγος της Μάιλι Σάιρους. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

25882202


Αυτές τις ημέρες, ο Χέμσγουορθ, όταν δεν δίνει συνεντεύξεις για την καινούρια έκδοση του Θορ, κάνει εντατικά γυρίσματα για την ταινία «Furiosa», ένα prequel του «Mad Max», με συμπρωταγωνίστρια την Ανια Τέιλορ Τζόι. Φυσικά και εδώ υποδύεται κάποιον ατρόμητο ήρωα. Τι άλλο ρόλο θα του έδιναν; Του ήσυχου οικογενειάρχη; Αυτή η ιδιότητα του φτάνει και του περισσεύει στην πραγματική ζωή.

Ειδήσεις σήμερα:

Με βαρύ «κατηγορητήριο» ο πειθαρχικός φάκελος της νοσηλεύτριας για τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα

Εισαγγελική παρέμβαση για τις πυρκαγιές σε Πεντέλη και Μέγαρα

«Όχι» από Αθήνα στην πρόταση της Κομισιόν για μείωση 15% στο φυσικό αέριο
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης