Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με ερώτηση για τον πατέρα του παιδιού της - «Συγχαρητήρια, ο Δημήτρης είναι η σωστή απάντηση» 

Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με ερώτηση για τον πατέρα του παιδιού της - «Συγχαρητήρια, ο Δημήτρης είναι η σωστή απάντηση» 

«Έχουμε και άλλους έξυπνους εδώ ή τελειώσαμε για σήμερα;», έγραψε φανερά ενοχλημένη σε ανάρτησή της - Δείτε το Instagram story της

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__8_
Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη έκανε πολλούς από τους ακολούθους της στα social media να αναρωτιούνται για το ποιός είναι ο πατέρας, μιας και δεν ανέφερε τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου αρχικά στη δημοσίευση όπου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

Η ίδια θέλησε να δώσει τέλος σε αυτές τις ερωτήσεις και προχώρησε μία νέα ανάρτηση στο Instagram.


Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Τούνη απάντησε φανερά ενοχλημένη στην ερώτηση: «Ποιος είναι ο πατέρας». «Εσύ ποιος λες;», είπε η instagrammer με τον χρήστη της πλατφόρμας να της απαντά «Ο Δημήτρης;».

Τότε η Ιωάννα Τούνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της, γράφοντας στον ακόλουθό της: «Συγχαρητήρια! Ο Δημήτρης είναι η σωστή απάντηση. Και σίγουρα ήθελε πολλή σκέψη και καθόλου κακία η ερώτησή σου». Στο ίδιο story έγραψε «Έχουμε και άλλους έξυπνους εδώ; Ή τελειώσαμε για σήμερα;».

Δείτε την ανάρτησή της

toyni



Πριν από λίγες ώρες, η instagrammer μοιράστηκε και πάλι μέσω Instagram Stories με το κοινό της, την εμπειρία της μέχρι ώρας με την εγκυμοσύνη. Όπως αποκάλυψε, τα συμπτώματα που έχει τη δυσκολεύουν αρκετά.

«Πώς είναι να είσαι έγκυος; Πως νιώθεις; Είναι ωραία εμπειρία;», τη ρωτάει ένας ακόλουθός της, με την ίδια να απαντάει με μία σειρά από emojis που δείχνουν τη δυσφορία της.

Όπως εξηγεί παρακάτω: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύωωωω».

Δείτε το story της

τουν38



Την περασμένη Δευτέρα η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε στους ακόλουθούς της ότι είναι έγκυος, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με εκείνη να κρατά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης που έκανε πριν από σχεδόν τρεις μήνες. Στη φωτογραφία δεν είναι αναφέρει ωστόσο, τον σύντροφό της και αυτό δημιούργησε την απορία πολλών.

Όσο οι δυο τους δεν μιλούσαν τόσο οι φήμες που τους ήθελα να έχουν χωρίσει φούντωναν. Το γεγονός ότι είχαν κάνει unfollow ο ένας στον άλλο ενίσχυαν ακόμα περισσότερο τους ισχυρισμούς.

Σήμερα αποφάσισαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους με μια κίνηση ματ. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έβαλαν τέλος στις φήμες χωρισμού καθως ακολούθησαν και πάλι στο Instagram ο ένας τον άλλο και επέστρεψαν και τα tags στις κοινές τους φωτογραφίες.

Μάλιστα στη φωτογραφία που ανέβασε η Τούνη με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης έχει κάνει tag και το όνομα του μέλλοντα μπαμπά.





Ειδήσεις σήμερα:

Υπεράνθρωπες οι μάχες των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Πεντέλη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο στην Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Αισθάνθηκε τύψεις κι επέστρεψε στο σπίτι ο 84χρονος στην Ανθούσα πριν πατήσει τη σκανδάλη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης