Άννα Ντέλβι: Πωλείται το κτίριο που ήθελε να αγοράσει η «fake κληρονόμος»

Άννα Ντέλβι: Πωλείται το κτίριο που ήθελε να αγοράσει η «fake κληρονόμος»

Πωλείται έναντι 135 εκατομμυρίων δολαρίων, τιμή πέντε φορές μεγαλύτερη από τα 29 εκατομμύρια δολάρια που προσπαθούσε να συγκεντρώσει η Ντέλβι

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__95_
Η Άννα Ντέλβι (Άννα Σόροκιν) ήθελε να εγκαταστήσει το ίδρυμα τέχνης που θα έφερε το όνομά της στη Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν, στη 281 Park Avenue South. Για να επιτευχθεί αυτό, παρουσιαζόταν ως χρυσή κληρονόμος αριστοκρατικής γερμανικής οικογένειας και εξαπάτησε ανθρώπους και οργανισμούς για να τη χρηματοδοτήσουν.

Τελικά κατηγορήθηκε για κλοπή μεγάλων χρηματικών ποσών, απόπειρα κλοπής μεγάλων χρηματικών ποσών και κλοπή υπηρεσιών και η ιστορίας της απεικονίστηκε στη σειρά «Inventing Anna» του Netflix, με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Γκάρνερ ως Ντέλβι.

delvey


Κλείσιμο
Το κτίριο, επίκεντρο της απάτης της - γνωστό ως Church Missions House - είναι τώρα προς πώληση έναντι 135 εκατομμυρίων δολαρίων, τιμή πέντε φορές πάνω από τα 29 εκατομμύρια δολάρια που προσπαθούσε να συγκεντρώσει η Ντέλβι.

Το έξι ορόφων κτίριο που ανεγέρθηκε το 1894 από τους αρχιτέκτονες Έντουαρντ Τζ. Νέβιλ Στεντ και Ρόμπερτ Γ. Γκόμπσον σε φλαμανδικό-αναγεννησιακό στιλ ήταν η έδρα της Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολικής Εταιρείας της Επισκοπικής Εκκλησίας για μεγάλο μέρος του 20ου αιώνα.

Το κτίριο πουλήθηκε το 1963 στην Ομοσπονδία Προτεσταντικών Οργανισμών Πρόνοιας (FPWA). Η Επιτροπή Προστασίας Αξιοθέατων της Νέας Υόρκης όρισε το Church Missions House ως ορόσημο το 1979 και προστέθηκε στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Τόπων το 1982. Το κτίριο πουλήθηκε για 50 εκατομμύρια δολάρια το 2014 και αγοράστηκε από την RFR Holding.



Ειδήσεις σήμερα:

Υπεράνθρωπες οι μάχες των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Πεντέλη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο στην Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Αισθάνθηκε τύψεις κι επέστρεψε στο σπίτι ο 84χρονος στην Ανθούσα πριν πατήσει τη σκανδάλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης