Το Thor: Love & Thunder: Πτώση για την ταινία στο box office

Το Thor: Love & Thunder: Πτώση για την ταινία στο box office

Μεγάλη «βουτιά» σημειώθηκε από τις εισπράξεις στις ΗΠΑ

Thor789
Μπορεί το «Thor: Love & Thunder» να έχει τα  ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια δολάρια από νωρίς, αλλά η πορεία του στο box office μοιάζει αβέβαιη και ίσως να μη σημειώσει τόσο υψηλά νούμερα όσα θα περίμενε η Marvel Studios.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, τα έσοδα της ταινίας σημείωσαν τεράστια πτώση στις ΗΠΑ, τη δεύτερη εβδομάδα από την κυκλοφορία του. Αυτό είναι μία δυσάρεστη εξέλιξη για το φιλμ, αφού στις ΗΠΑ έχει σημειώσει εισπράξεις λίγο πάνω από τα 187 εκατομμύρια δολάρια αλά τα νούμερα «πάγωσαν» εκεί.

Thor_1254

Είναι άλλωστε μια από τις πιο διχαστικές ταινίες της Marvel των τελευταίων ετών. Από τη μια Παρασκευή στην άλλη η πτώση είναι της τάξης του 80% και όσον αφορά το δεύτερο Σαββατοκύριακο εκεί μιλάμε για πτώση του 68%. Βέβαια παρόμοιά πτώση είχε παρατηρηθεί σε άλλες ταινίες της Marvel όπως τα: «Ant-Man and the Wasp», «Spider-Man: Homecoming» και «Black Widow».

Παρά τα παραπάνω νούμερο, δημοσίευμα του Forbes θέλει το «Love & Thunder» να φτάσει κοντά ή και να ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τη Δευτέρα.

Η πλοκή

Υπενθυμίζεται, ότι η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία κραδαίνει το μαγικό σφυρί, το Mjolnir, ως Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

Το cast περιλαμβάνει τους Κρις Χέμσγουορθ (Thor), Νάταλι Πόρτμαν (Jane Foster-Mighty Thor), Τέσα Τόμσον (King Valkyrie), Τζέιμι Αλεξάντερ (Lady Sif), Ράσελ Κρόου (Δίας), Κρίστιαν Μπέιλ (Gorr the Butcher). Επίσης οι Κρις Πρατ, Κάρεν Γκίλαν, Ντέιβ Μπατίστα, Πομ Κλεμεντιέφ, θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Βιν Ντίζελ) και Rocket Racoon (Μπράντλεϊ Κούπερ), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy.

Επίσης ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Σαμ Νέιλ ως Fake Odin και την Μελίσα Μακ Κάρθι ως Fake Hela.

Δείτε το τρέιλερ


Κλείσιμο
Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Trailer



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι καρατόμησε τον αρχηγό της Κρατικής Ασφάλειας και τη Γενική Εισαγγελέα για «εσχάτη προδοσία»

Μεγιστάνας του real estate στο Ντουμπάι ξόδεψε στη Μύκονο 100.000 ευρώ σε σαμπάνιες Dom Perignon

Αυξήσεις- «φωτιά» σε βασικά είδη στην Τουρκία – Τα λεμόνια και οι πατάτες είναι ακριβότερα κατά 614%!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης