Η Ναόμι Γουότς είχε επισκεφθεί τη χώρα μας για να απολαύσει τα ελληνικά νερά και το ξέγνοιαστο καλoκαίρι. Η δημοφιλής ηθοποιός με μία δημοσίευση στο Instagram έκανε γνωστή την αναχώρησή της από τη χώρα μας.
Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτησή της, στην οποία από τη μία απαθανάτισε το ελληνικό ηλιοβασίλεμα από το νησί των Παξών και από την άλλη έδειξε το μέρος στο οποίο βρίσκεται τώρα, έγραψε: «Πως ξεκίνησε η ημέρα και πως έδειχνε δύο ώρες αργότερα...Αντίο Ελλάδα! Σαγαπώ».
Η ίδια από τις αρχές Ιουλίου βρέθηκε στη χώρα μας και απόλαυσε τα νερά του Ιουνίου με τους δικούς της ανθρώπους, γεμίζοντας τις μπαταρίες της για τη νέα κινηματογραφική σεζόν.
Η διάσημη ηθοποιός είχε και κατά το παρελθόν επισκεφθεί τη χώρα μας και φαίνεται αληθινά να την «αγαπά». Μάλιστα το 2018 η Αυστραλέζα ηθοποιός, είχε κάνει διακοπές στη Σαντορίνη και απαθανάτισε το τοπίο με πλήθος αναρτήσεων στο Instagram.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.