Πρίγκιπας Άντριου: Η εικόνα που θα «ντρόπιαζε και θα σόκαρε» το Παλάτι στα χέρια φωτογράφου του BBC

Πρίγκιπας Άντριου: Η εικόνα που θα «ντρόπιαζε και θα σόκαρε» το Παλάτι στα χέρια φωτογράφου του BBC

Ο Μαρκ Χάρισον αρνήθηκε να αποκαλύψει το περιεχόμενο της φωτογραφίας, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δημοσιεύσει μόλις «η τιμή της γίνει σωστή» - «Θα έφερνε σε δεινή θέση τον πρίγκιπα Άντριου και τη βασιλική οικογένεια»

prince_andrew_xr
Βόμβα για τη βρετανική μοναρχία θα είναι η δημοσίευση μιας φωτογραφίας που απεικονίζει τον πρίγκιπα Άντριου  με τρόπο που θα αμαύρωνε το κύρος και την αξιοπιστία των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Μαρκ Χάρισον, φωτογράφος του ΒΒC, ισχυρίζεται ότι η φωτογραφία που έχει στα χέρια του είναι «σοκαριστική» και «ντροπιαστική» για το Παλάτι. «Όποιος την δει, θα του πέσει το σαγόνι», υποστηρίζει.

Ο Μαρκ Χάρισον αρνήθηκε να αποκαλύψει το περιεχόμενο της φωτογραφίας αλλά είπε ότι η δημοσίευσή της «θα έφερνε σε δεινή θέση τον πρίγκιπα Άντριου και τη βασιλική οικογένεια».

Σχολιάζοντας τη σχετική φωτογραφία, ο βραβευμένος φωτογράφος, είπε χαρακτηριστικά: «Την έχουν δει μόνο λίγοι άνθρωποι, αλλά θα ήταν τεράστιο πλήγμα για τη βασιλική οικογένεια. Υπάρχει, φυσικά, μια πιθανότητα κάποια στιγμή να δοθεί στη δημοσιότητα, ίσως εάν η τιμή της είναι σωστή. Η ταινία σχετικά με τη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου στο BBC θα προβληθεί και τότε υπάρχει μία πιθανότητα να δημοσιευτεί».

Ο φωτογράφος του BBC άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοσίευσης της «ντροπιαστικής» για το Παλάτι φωτογραφίας, όταν προβληθεί στην οθόνη με την μορφή ταινίας μεγάλου μήκους η ιστορία πίσω από την διάσημη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου το 2019 στην εκπομπή του BBC, «Νewsnight».

Prince Andrew & the Epstein Scandal: The Newsnight Interview - BBC News
Κλείσιμο


Η συνέντευξη, στην οποία ο δευτερότοκος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ μίλησε για τη φιλία του με τον εκλιπόντα δισεκατομμυριούχο χρηματιστή και καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Τζέφρι Έπσταϊν, έγινε πρωτοσέλιδο σε πολλές χώρες του κόσμου.

Tότε ο πρίγκιπας Άντριου είχε αρνηθεί ότι έκανε σεξ με την Βιρτζίνια Τζιούφρε -μία από σκλάβες που ανήκε στο χαρέμι του Έπσταν- στις 10 Μαρτίου του 2001. Τότε η Τζιούφρε ήταν ανήλικη.

Εκείνη την ημέρα, ο Άντριου υποστήριξε ότι ήταν εκτός Λονδίνου – «μαζί με τα παιδιά του».

Σχολιάζοντας επίσης η φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά από τη μέση την Τζιούφρε, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι την είχε υποχρεώσει ο Επστάιν να έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον πρίγκιπα, ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ είχε υποστηρίξει στο BBC ότι πρόκειται για «φωτογραφία-μαϊμού».

NINTCHDBPICT000005275125


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα

Πανελλαδικές: Αύριο Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα η λήξη προθεσμίας υποβολής Μηχανογραφικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης