Με ψεύτικο προφίλ στο Instagram «ψάρευε» τα θύματά του ο 31χρονος από τον Άγιο Δημήτριο

Με ψεύτικο προφίλ στο Instagram «ψάρευε» τα θύματά του ο 31χρονος από τον Άγιο Δημήτριο

Ο 31χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στο Instagram και από εκεί «ψάρευε» τα θύματά του - Απειλούσε τις κοπέλες είτε με υλικό που είχε καταγράψει εν αγνοία τους, τόσο κατά τη συνεύρεση που είχε μαζί τους όσο και από ερωτικές βιντεοκλήσεις, είτε σε άλλες περιπτώσεις «μπλόφαρε»

1drastis-arthro
Μια ολόκληρη συλλογή με παράνομο, «ροζ» υλικό από δεκάδες, ανυποψίαστες κοπέλες εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 31χρονου ντελιβερά στον Άγιο Δημήτριο την περασμένη Κυριακή.

Ο 31χρονος, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε μια 29χρονη εκβιάζοντάς την με εκδικητική πορνογραφία, είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στο Instagram και από εκεί «ψάρευε» τα θύματά του. Ο 31χρονος απειλούσε τις κοπέλες είτε με υλικό που είχε καταγράψει εν αγνοία τους, τόσο κατά τη συνεύρεση που είχε μαζί τους όσο και από ερωτικές βιντεοκλήσεις, ή «μπλόφαρε».

Οταν, δηλαδή, δεν είχε revenge porn για να τις εκβιάσει τους έλεγε πως έχει βρει «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες τους μέσω κοινών γνωστών. Στη συνέχεια, τους εκβίαζε πως αν δεν υποκύψουν στις αρρωστημένες ορέξεις του θα ανεβάσει το υλικό στα social media και θα το στείλει στους φίλους τους.

Πέρα από την 29χρονη, τον φερόμενο ως δράστη κατήγγειλε μια ακόμη κοπέλα την οποία ο 31χρονος απειλούσε πως θα δημοσιεύσει βίντεο με προσωπικές της στιγμές αν δεν του έστελνε ερωτικά μηνύματα.

Το θύμα δεν έπεσε στην "παγίδα" του μολονότι, όπως περιγράφει στο protothema.gr, της έλεγε πως έχει ερωτικά βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

«Με βρήκε από τα social. Είχε φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ. Δεν ήξερα καν ποίος είναι. Μου είπε ότι είχε κάτι με εμένα και ότι αν δεν του έστελνα μηνύματα θα τα ανέβαζε και θα τα έστελνε σε όλους μου τους φίλους. Ήθελε να του στείλω μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο«.

Η νεαρή κοπέλα ήταν σίγουρη πως ο 31χρονος δεν είχε στα χέρια του υλικό της και απέφυγε να του απαντήσει.

Κλείσιμο
«Προσπάθουσα να σκεφτώ ποιός μπορεί να είναι. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να πάω στην αστυνομία και να τον καταγγείλω», προσθέτει και εξηγεί πως αποφάσισε να απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Δεν του απαντούσα καν. Τότε άρχισε να μου στέλνει μηνύματα και να με βρίζει και να με απειλεί. Έπαθα ενα σοκ αλλά δεν ψάρωσα. Πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση», δηλώνει το παρολίγον θύμα του 31χρονου.

Η καταγγέλουσσα εκτιμά πως αρκετά από τα θύματα του φερόμενου ως βιαστή έπεσαν στην παγίδα του με τα δήθεν "ροζ" βίντεο.

«Το είχε σύστημα αυτό με τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Έτσι εξασφάλιζε υλικό και από τις άλλες κοπέλες. Ίσως ήταν ο τρόπος του να 'ψαρεύει'. Να λέει πως έχει υλικό, να υποκύπτουν και έτσι να του στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Δύο νοσηλεύτριες και στελέχη του νοσοκομείου στο κάδρο των ευθυνών για τον θάνατο του 49χρονου

Μύκονος: Ξημέρωσε και ο Βέρτης ακόμη τραγουδούσε - Ο χαμός από τους Ισραηλινούς και οι εισπράξεις των €700.000

Από πτώση ο θάνατος της Ιβάνα Τραμπ - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης