Με νέο ξεκαρδιστικό επεισόδιο έρχεται αύριο η εκπομπή «Τι Φάση» στον Alpha. O Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα υπόσχονται στιγμές γέλιου στις 20:00 ακριβώς.
Η Ρία ζητά από το σύζυγό της να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης! Ο Παναγιώτης ακούει ζώα να γρυλίζουν και αρχίζει να… αλυχτά σαν λύκος. Ο Θανάσης απαγγέλει στην κοπέλα του ένα ποίημα κι εκείνη προσπαθεί να τον πείσει να σταματήσει. Ο Αλέξανδρος αρχίζει να κάνει μασάζ σε δύο όμορφες κοπέλες στο διπλανό τραπέζι.
Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις σε αυτές τις απίθανες συμπεριφορές; Θα καταφέρει κάποιο ζευγάρι να κερδίσει 3000€;
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.