Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και φυσικά, η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.
Η 93η τελετή αποφοίτησης των μαθητών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και σαν περήφανη μητέρα, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα για την κόρη της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Μαζί με τη Δέσποινα Βανδή βρέθηκε και ο νονός της 18χρονης και καλός φίλος της μητέρας της, ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης. Η Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε με έπαινο μουσικής και έχει στα σχέδιά της να σπουδάσει υποκριτκή στο Λονδίνο.
Σε ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram, έγραψε για την κόρη της: «Και τώρα μωρό μου αφεσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσυ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφεσου στις στιγμές σου, κυνηγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπαω μωρό μου».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.