Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor, οι δύο άνδρες πήραν τα κορίτσια τους και βγήκαν για δείπνο στη Γλυφάδα.
Υπενθυμίζεται πως ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο ο Σπύρος Μαρτίκας είχε προκαλέσει την οργή του τραγουδιστή, καθώς τον είχε χαρακτηρίσει «βιτρίνα της Ασημίνας».
Ωστόσο, φαίνεται πως τα παλιά ξεχάστηκαν καιΑσημίνα Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης, Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου βγήκαν όλοι μαζί για φαγητό.
Μάλιστα, δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει λόγο για «συνάντηση κορυφής».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.