Από το μεγαλείο του Σύμπαντος στον μικρόκοσμο της Τούνη

Από το μεγαλείο του Σύμπαντος στον μικρόκοσμο της Τούνη

Στον ίδιο κόσμο συνυπάρχουν τα ομοειδή, αλλά αυτό που διαπρέπει πάντα είναι οι αντιθέσεις

tunigrameli
Από το πρωί, χιλιάδες είναι οι αναρτήσεις με την εικόνα από το πανίσχυρο τηλεσκόπιο της NASA, James Webb, που αποτυπώνει το Σύμπαν πριν από 13 δισεκατομμύρια χρόνια. Όλοι μαγεμένοι, εκστασιασμένοι από το μεγαλείο μιας ιστορικής στιγμής για την επιστήμη και την τεχνολογία.

Φυσικά, στον κόσμο που ζούμε, η επιστήμη ενίοτε σηκώνει τα χέρια ψηλά. Και γι' αυτό, στο περιθώριο της έκστασης που προκάλεσε η αποτύπωση του σύμπαντος, ήλθε να τρυπώσει η αγωνία για την έκβαση της σχέσης Τούνη – Αλεξάνδρου. Μεγάλη αγωνία για το αν το ζευγάρι, καλά να είναι τα παιδιά, θέλουν να περάσουν στο Σύμπαν του lifestyle μήνυμα μέσα από διαδοχικά μπλοκ και αφαίρεση ταγκαρισμάτων. Φευ! Τι μας βρήκε καλοκαιριάτικα. Αναρωτιούνται οι influencers, αναρωτιέται και το κοινό των followers… Στενάζουν οι αναρτήσεις μη και βγούμε σε άδεια και δεν λυθεί το μυστήριο. Και κάπως έτσι η ζωή συνεχίζεται. Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Κυριολεκτικά.

Η επιστήμη παραμένει με τα χέρια ψηλά. Είδε «Κλινική» χθες το βράδυ και αναρωτιέται πόσα χτυπήματα θα αντέξει το κοινό μέσα από το prime time του ΑΝΤ1. Δεν ήταν και λίγα αυτά που έλαβαν χώρα την σεζόν που ολοκληρώνεται…

Η_ΚΛΙΝΙΚΗ
Κλείσιμο


Στην ενημέρωση για τα πλάνα της επόμενης σεζόν πάντως, η οποία έγινε σήμερα, ο ΑΝΤ1 έκανε γνωστό και επίσημα, πως το «Σούπερ Μάμυ» δεν συνεχίζεται και αντί για είκοσι επεισόδια η σειρά θα ολοκληρωθεί στα 12. Ο Σεφερλής παραμένει στον ΑΝΤ1 ως παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «5Χ5».

Από τις 4 ως τις 7 θα προβάλλεται το «Στούντιο 4», θα ακολουθεί στις 7 ο «Αδύναμος Κρίκος» και στις 8 το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Και κάπως έτσι διαμορφώθηκε η ζώνη για την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ1. Στην ΕΡΤ έρχονται και τα «Πρόσωπα» με τον Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος υπογράφει με την ομάδα του αξιόλογες δημοσιογραφικές δουλειές.

Το κουίζ για σήμερα είναι εύκολο. Ποια αρχισυντάκτρια εγκαταλείπει το καράβι μετά από χρόνια για να πάει στον ανταγωνισμό;

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια τα κρούσματα κορωνοϊού

Πλεόνασμα-ρεκόρ $70 δισ. για τη Ρωσία μετά τις κυρώσεις στον Πούτιν

Ο Βερναρδάκης ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε «Πισπιρίγκου» την Κεραμέως
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης