Σοφία Παυλίδου: «Πήγα στη Δικαιοσύνη γιατί δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στις εκπομπές και στην τηλεόραση»

Σοφία Παυλίδου: «Πήγα στη Δικαιοσύνη γιατί δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στις εκπομπές και στην τηλεόραση»

«Σημασία έχει σε κάποια στιγμή να έρχεται αυτή η ώρα που γίνεται η καταγγελία, ώστε να σταματάει η δράση του δράστη», είπε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

pavlidou2827
Για την καταγγελία που είχε κάνει η ίδια, αλλά και την απόφαση στη δίκη Λιγνάδη μίλησε η Σοφία Παυλίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή 
«Alpha τώρα», όπου τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφασή της να κινηθεί νομικά όταν, σύμφωνα με την ίδια υπέστη κακοποίηση. Ειδικότερα είπε σχετικά με αυτό:

«Μπορεί η κοινωνία, όταν έκανα εγώ την καταγγελία μου, να μην ήταν έτοιμη και να μην άρχισαν από τότε να μιλάνε τα θύματα, όμως, σημασία έχει ότι έγινε αυτό. Ότι σε κάποια στιγμή τα θύματα πήραν την απόφαση και μίλησαν και ότι απευθύνθηκαν στη δικαιοσύνη. Πράγμα που εγώ έκανα από την πρώτη στιγμή.

Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές. Απευθύνθηκα εκεί είτε ετεροχρονισμένα είτε τη στιγμή που το έκανα εγώ, σημασία έχει ότι οι υποθέσεις πάνε στη δικαιοσύνη και βλέπουμε τώρα τη δικαίωση των θυμάτων».

Στην πορεία, η ίδια αναφέρθηκε στην απόφαση για τη δίκη Λιγνάδη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς νωρίτερα, σήμερα. «Δεν μου προκάλεσε σοκ η απόφαση του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τα θύματα για να πάρουν την απόφαση να μιλήσουν, δεν είχαν στόσο να προκαλέσουν τη δημοσιότητα, όπως είπαν κάποιοι, γιατί ούτε ξέρουμε τις ταυτότητες των θυμάτων.

Σίγουρα κάτι θα έβγαινε από όλο αυτό και χαίρομαι πολύ που δικαιώθηκαν, έστω τα δύο από τα τέσσερα. Είναι δύσκολο να κάνεις καταγγελία γι’ αυτό και είπαμε ο καθένας όποτε είναι έτοιμος. Σημασία έχει σε κάποια στιγμή να έρχεται αυτή η ώρα που γίνεται η καταγγελία, ώστε να σταματάει η δράση του δράστη», είπε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clefwllvyqzt)

Ειδήσεις σήμερα:

Ένοχος για δύο βιασμούς ο Λιγνάδης - Η απόφαση του δικαστηρίου

Δύο οι δράστες της επίθεσης στον Real FM

O Mπαχτσελί, ο προκλητικός χάρτης και η σιγή Ερντογάν




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης