Η κόρη της Άννας Βίσσηκαι του Νίκου Καρβέλα επέστρεψε για λίγο καιρό στο πατρικό της σπίτι στην Εκάλη για να απολαύσει το ελληνικό καλοκαίρι. Μάλιστα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τις στιγμές χαλάρωσης που περνάει στο σπίτι της, ξαπλωμένη δίπλα στην πισίνα.
Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα φόρεσε ένα μπικίνι στο χρώμα της άμμου, ξάπλωσε στην πολυθρόνα και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Δεν μοιάζει με Δευτέρα».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»