Λιάγκας και Μαγγίρα «κλείδωσαν», αναμονή για Σκορδά και Star

Λιάγκας και Μαγγίρα «κλείδωσαν», αναμονή για Σκορδά και Star

Η πρωινή ζώνη κατέληξε να γίνει ο μεγάλος γρίφος της επόμενης σεζόν με τα κανάλια να κλείνουν τις συμφωνίες στο παρά ένα

liagkas3433333
Δύο ανακοινώσεις έφτασαν σήμερα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, και οι δύο αφορούν το παζλ της πρωινής ζώνης, το οποίο αρχίζει να συμπληρώνεται με ελάχιστα κομμάτια να απομένουν. Καμία έκπληξη. Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τον Γιώργο Λιάγκα, και μάλιστα με διετές συμβόλαιο και διθυραμβικά σχόλια στο δελτίο Τύπου: «Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο». Μάλιστα.

Το Open ανανεώνει την συνεργασία του με τη Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία ανεξαρτήτως τηλεθέασης, παραμένει λαμπερό και ταλαντούχο πλάσμα που πολλοί θα ήθελαν στον κανάλι τους, κάτι που εκφράστηκε άλλωστε…

Δυο οι εκκρεμότητες. ΣΚΑΪ και STAR. Μάλλον σύντομα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, καθώς οι βασικές αποφάσεις έχουν λογικά παρθεί και απομένουν οι ανακοινώσεις. Φυσικά στον ΑΝΤ1 μένει ανοιχτό το θέμα της ανακοίνωσης της ξανθιάς συμπαρουσιάστριας του Λιάγκα, το οποίο κι αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, καθώς είναι και θέμα ψυχολογίας της αγοράς.

skorda


Στο Star το ζευγάρι Χατζίδου – Παύλου έχει ελαφρύ προβάδισμα αλλά δεν έχει κλείσει η συμφωνία. Θα γίνουν κάστινγκ και στη συνέχεια θα αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση της ζώνης. Μέχρι να φύγουμε και οι τελευταίοι, με τα πρωινά θα ασχολούμαστε.

Στο μεσοδιάστημα όλοι πανηγυρίζουν για τις πρωτιές. Ολοι πρώτοι, όλοι πήγαν καταπληκτικά, όλοι αγαπιούνται (άλλο πάλι και τούτο) και όλοι είναι οι καλύτεροι άνθρωποι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Και όλοι αγάπησαν την Μαλέσκου, την οποία χτυπούσαν ανελέητα όλο τον χρόνο!!! Τελικά αυτή δεν είναι τηλεόραση. Ακαδημία Τεχνών, Πρωταθλητών και Συναισθήματος είναι. Φοβερό επίσης να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα ότι έχεις κλείσει και για μία διαφορετική εκπομπή, σε ένα διαφορετικό κανάλι. Εγώ προσωπικά έχω αρχίσει και το διασκεδάζω. Όταν λίγο βαριέμαι, ψάχνω να διαβάσω και να ακούσω πού θα είμαι του χρόνου…

Μεγάλο λάθος να επιτίθεσαι σε κανάλια που δεν σε πήραν στο άρμα τους. Να κατηγορείς ανθρώπους που δεν θέλησαν να συνεργαστούν μαζί σου. Επειδή θεώρησαν πως δεν είσαι απλά κατάλληλος γι αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Αυτή είναι η πίσω πλευρά του κτιρίου της Ακαδημίας που λέγαμε. Απ’ ότι βλέπω, κάθε μέρα αυξάνονται και πληθύνονται οι τηλεκριτικοί. Αλλά το κείμενο είναι σκληρός κριτής από μόνο του. Αν δεν το έχεις το ταλέντο, σε ξερνάει από μόνο του το σπορ… Θέλει και λίγο ταλέντο η γραφή. Όπως όλα άλλωστε. Και τα πάνελ και τα σκαμπό της παρουσίασης και το κοντρόλ και το γραφείο της διεύθυνσης.

Το «Τελευταίο πέταγμα» ήταν απογοητευτικό. Πρόχειρο, δίχως συναίσθημα, δίχως συνοχή και θα το πω, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν ταίριαζε σ’ αυτό. Κρατάμε το τελευταίο επεισόδιο των «Αγριων Μελισσών».

Κουίζ. Ποια πανελίστρια είπε όχι σε πρόταση που της έγινε και όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι θα δεχτεί; Μπαμ και καληνύχτα.


Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Η μπάλα που έσωσε τον Ιβάν είχε χαθεί πριν 10 μέρες από δύο παιδάκια στη Λήμνο!

Το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα: Πώς «έδεσαν» το ζεύγος Τράγκα

Το σχέδιο Μητσοτάκη για εκλογές την άνοιξη του 2023: Γιατί το πάει έως το τέλος της θητείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης