Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Η πρώτη ανάρτηση του ζευγαριού μετά τον γάμο - «Το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής μας»

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Η πρώτη ανάρτηση του ζευγαριού μετά τον γάμο - «Το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής μας»

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν από το μυστήριο και το πάρτι που ακολούθησε, την ημέρα του γάμου τους

metaxa-main
Λίγα 24ωρα μετά τον γάμο τους, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έκαναν την πρώτη τους κοινή ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες.

Στην ανάρτησή τους, κοινοποίησαν στιγμιότυπα τόσο από το μυστήριο όσο και από το πάρτι που ακολούθησε, το περασμένο Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 στην Κρήτη.

«Το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής μας», έγραψε η Κόνι Μεταξά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε την κοινή τους ανάρτηση


Ο παραμυθένιος γάμος τους



Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα, με παπά … και έξι κουμπάρους. Τίποτα δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του ζευγαριού, που έλαμπε από τη χαρά του, αφού σήμερα μοιράστηκαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Με 200 καλεσμένους το όμορφο ζευγάρι, γιόρτασε τον έρωτα του και μοιράστηκε μοναδικές στιγμές με φίλους και συγγενείς.

Ο Μάριος Καπότσης λίγο πριν συναντήσει τη νύφη, έζησε τις τελευταίες στιγμές ως εργένης, με μαντινάδες και χορούς, διπλά στον πεθερό του Λευτέρη Πανταζή.

Δείτε το βίντεο


Στέλιος Βαμβακάς


Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης βρίσκονται στην Κρήτη εδώ και μια περίπου εβδομάδα οργανώνοντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου, ενώ στο νησί κατέφθασαν σταδιακά, οι αγαπημένοι φίλοι και οι οικογένειες του ζευγαριού.

Η νύφη ακολούθησε το έθιμο και άφησε τον Μάριο Καπότση να περιμένει λίγη ώρα στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ όταν τελικά έφτασε, εκείνος την περίμενε κρατώντας την καθιερωμένη ανθοδέσμη και έχοντας ζωγραφισμένο ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη του.

Δείτε το βίντεο

Γάμος
Κλείσιμο

Ο δεύτερος «αμερικάνικος» γάμος

Μετά τον θρησκευτικό τους γάμο που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα της Κρήτης, το λαμπερό ζευγάρι θέλησε να κάνει και έναν … δεύτερο γάμο, «αμερικανικού» τύπου, δίπλα στην παραλία.

Μάλιστα, στην ίδια ακριβώς παραλία θα πραγματοποιηθεί και το γαμήλιο γλέντι που έχουν σχεδιάσει, με σκοπό να γιορτάσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα, με τους λατρεμένους τους ανθρώπους.

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά, σίγουρα έκαναν αυτή την ημέρα αξέχαστη τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους καλεσμένους, οι οποίοι ταξίδευαν από πολλές γωνιές της Ελλάδος με σκοπό, να τιμήσουν τους νεόνυμφους, με την παρουσία τους.

Στα βίντεο που ακολουθούν, τα οποία αναρτήθηκαν στα social media, θα φανερωθούν εικόνες, που δεν θυμίζουν σε τίποτα τους ελληνικούς γάμους, που έχουμε συνηθίσει. Σίγουρα το παραμυθένιο σκηνικό, μας έφερνε στο νου, κάτι από ταινίες.

Δείτε το βίντεο

Στιγμιότυπα απο τον γάμο





Ειδήσεις σήμερα:

Ο Βερναρδάκης ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε «Πισπιρίγκου» την Κεραμέως

Σοκάρουν οι περιγραφές από το τροχαίο με τον νεκρό 34χρονο στη Λεωφόρο Μαραθώνος - «Έτρεχε τουλάχιστον με 160-180»

Αγγίζουν την απόλυτη ισοτιμία ευρώ και δολάριο για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης