X-Factor: Κατερίνα Λαζαρίδου και Άγγελος Αρχανιωτάκης στην πρώτη τους συνέντευξη μετά τον τελικό

X-Factor: Κατερίνα Λαζαρίδου και Άγγελος Αρχανιωτάκης στην πρώτη τους συνέντευξη μετά τον τελικό

Οι δύο τραγουδιστές είδαν για πρώτη φορά το βίντεο με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τραγούδησαν a cappella ένα ρεφρέν - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

katerinalazarifdou23793
Η μεγάλη νικήτρια και ο δεύτερος φιναλίστ του μουσικού talent show του MEGA βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ο τελικός-υπερθέαμα του «X Factor», χθες Κυριακή, είχε εκπληκτικές ερμηνείες, αγωνία, ατμόσφαιρα πάρτι, αλλά και πολλή συγκίνηση για το μουσικό ταξίδι που έφτασε στο τέλος του έπειτα από 4 μήνες.

Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα και δεύτερος φιναλίστ ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου. Η Κατερίνα, η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό «X Factor», έφυγε από τον τελικό με το χρηματικό έπαθλο-ρεκόρ των 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Όσο για τον Άγγελο, κέρδισε 50.000.

Στους παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», Νικήτα Κορωνάκη και Στέλλα Στυλιανού, οι δύο νεαροί καλλιτέχνες μίλησαν για την εμπειρία τους στο «X Factor», τα επόμενα σχέδιά τους και την αγάπη τους για τη μουσική. Ακόμα, είδαν για πρώτη φορά συγκινημένοι το βίντεο με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τραγούδησαν a cappella ένα ρεφρέν.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου είπε για την εμπειρία της στο μουσικό talent show του MEGA: «Περάσαμε πολύ όμορφα με όλα τα παιδιά και ήταν μία αξέχαστη πορεία. Θα θυμάμαι πάρα πολλά πράγματα και όλα αυτά που κάνουν το “X Factor” να είναι αυτό που είναι».

Η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη δεν είχε ασχοληθεί στο παρελθόν επαγγελματικά με τη μουσική παρά μόνο μέσα από τα social media. Αρχικά ήταν αρνητική με το να λάβει μέρος στο «X Factor»: «Δεν έβλεπα τον εαυτό μου πάνω στη σκηνή του “X Factor”. Αλλά να που έκανα λάθος και πάλι καλά που το έκανα, γιατί μου βγήκε σε καλό». Παραδέχτηκε ότι σοκαρίστηκε όταν άκουσε ότι είναι η μεγάλη νικήτρια: «Ο Χρήστος χάρηκε περισσότερο από μένα εκείνη τη στιγμή. Έτρεμε το χέρι μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Μου κρατούσε το μικρόφωνο. Ήταν πολύ έντονο. Εκείνη τη στιγμή καταλάβαμε ότι η φίλη μου η Έλενα βγήκε τρίτη και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν ένας βομβαρδισμός από πληροφορίες».

Η Κατερίνα Λαζαρίδου τόνισε ότι δεν υπάρχει πιο σημαντική συνεργασία απ’ αυτήν που της πρότεινε ο Χρήστος Μάστορας για τις καλοκαιρινές συναυλίες του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES. «Θέλω να αρχίσω να δουλεύω, να μπω σε ένα στούντιο για να κάνω όμορφα πράγματα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι κέρδισα, αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα γίνει».

Ο 19χρονος Άγγελος Αρχανιωτάκης δήλωσε συμμετοχή στο «X Factor» την τελευταία στιγμή: «Ο λόγος που το έκανα ήταν ότι ένας πολύ καλός μου φίλος με πίεσε, λέγοντάς μου ότι δεν είχα να χάσω κάτι». Παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε με τίποτα να φτάσει στη δεύτερη θέση: «Εγώ και η Μαρίζα αναρωτιόμασταν πόσο μακριά μπορούσε να πάει κάτι τόσο διαφορετικό για την Ελλάδα». «Δεν μπορώ να ορίσω τι είδαν όσοι με ψήφισαν, αλλά νομίζω ότι φαίνεται πάρα πολύ το πάθος που έχω για τη μουσική», ήταν η εξήγησή του για την επιτυχία του. Θυμήθηκε επίσης ότι η πιο δύσκολη στιγμή στην πορεία του στο «X Factor» ήταν όταν βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση σε ένα live show.

Στη συνέχεια, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης μίλησε για το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική: «Η μουσική μπήκε στη ζωή μου όταν ήμουν πέντε χρονών. Χτυπούσα κατσαρόλες και μπολ στον ρυθμό της μουσικής. Έτσι, οι γονείς μου είπαν να με βάλουν να μάθω ντραμς. Μετά βαρέθηκα και ήθελα να κάνω κάτι καινούργιο. Να αναπτύξω τη φωνή μου, να αρχίσω να γράφω στίχο. Άρχισα από τα 13». Το όνειρο του Άγγελου Αρχανιωτάκη είναι να τραγουδάει ό,τι τον εκφράζει, με έμφαση στα δικά του τραγούδια: «Τώρα που τελείωσε το “X Factor” και είμαι προσηλωμένος, θέλω να γράψω πολλά τραγούδια γιατί έχω πολλή έμπνευση».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clcmyrrx1pah)



Ειδήσεις σήμερα:

Γκάγκα: Χρήση μάσκας όπου υπάρχει συγχρωτισμός - Έρχεται τον Οκτώβριο το επικαιροποιημένο εμβόλιο

Αναπάντεχο συμβάν για τον Ζέρβα: Γυναίκα του ζήτησε κοινή φωτογραφία και μετά του τα «έσυρε» - Δείτε βίντεο

«Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος να παίζει μουσική έως τις 7 το πρωί», λέει ο Μπακογιάννης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης