Σοφία Αρβανίτη: «Ο Δάκης μου έδινε συμβουλές, τον θυμάμαι με πολύ γλυκές αναμνήσεις»
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τους συναδέλφους της που τη βοήθησαν στην καριέρα της και αναφέρθηκε επίσης, στον φημολογούμενο ανταγωνισμό της με τη Μαντώ και την Πωλίνα
Συνέντευξη παραχώρησε ηΣοφία Αρβανίτη και αναφέρθηκε στον Μιχάλη Ρακιντζή, αλλά και τον Δάκη.
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αρχικά, αναφέρθηκε στο αγαπημένο της τραγούδι.
«Ακόμα και σήμερα γίνεται χαμός με το τραγούδι "Μη μου μιλάς για καλοκαίρια". Είναι το λατρεμένο μου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Παλιότερα, φοβόμουν τους ανθρώπους και ήμουν απόμακρη. Δεν ήθελα να με πλησιάζουν πολύ».
Όπως είπε στη συνέχεια, την συνδέουν συχνά με με τον Μιχάλη Ρακιντζή. «Δεν με ενοχλεί καθόλου που με συνδέουν μαζί του. Έχω γευτεί μεγάλες επιτυχίες δίπλα του. Δεν ξέρω γιατί έχει εξαφανιστεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Ο καθένας κάνει ό,τι του λέει ο εαυτός του», δήλωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-clcqmmzriomp)
Επί τη ευκαιρία, αναφέρθηκε σε έναν ακόμα σπουδαίο τραγουδιστή, που τη βοήθησε στην καριέρα της.
«Ο Δάκης μου έδινε συμβουλές, να μην ανησυχώ. Μου έλεγε "θα πας καλά". Τον σκέφτομαι με πολύ γλυκές αναμνήσεις», είπε και συμπλήρωσε σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει ανταγωνισμό με τη Μαντώ και την Πωλίνα: «Δεν ισχύει, δεν υπήρχε ανταγωνισμός».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.