Ο χαμός, ο Αργυρός, τα «μαύρα σκοτάδια» στη Μύκονο και οι σαμπάνιες

Ο χαμός, ο Αργυρός, τα «μαύρα σκοτάδια» στη Μύκονο και οι σαμπάνιες

Την Κυριακή το βράδυ η Μύκονος προσπαθούσε να συνέλθει από ένα τρελό Σαββατοκύριακο όπου γινόταν πανικός από τον Πάνορμο μέχρι την Ψαρού και την Παράγκα, ο Αργυρός πήγε καμπαρέ και η Χώρα βυθίστηκε στο σκοτάδι

MYKONOS_NEO2
Σάββατο βράδι γύρω στη μια μετά τα μεσάνυχτα όταν τα κλαμπ στην Χώρα ασφυκτιούσαν από κόσμο ένα black out ήταν αρκετό για βυθίσει στο σκοτάδι σχεδόν όλη την πρωτεύουσα του νησιού και να σταματήσει απότομα τον πανικό του Σαββατοκύριακου.
Φακοί άναψαν στα Ματογιάννια, μαγαζιά άδειασαν και ο κόσμος έκανε μια μαζική έξοδο προς την Φάμπρικα για να φύγει.

Η κίνηση εκεί ήταν τέτοια που για μισή ώρα δεν κουνιόταν τίποτε και το τελευταίο λεωφορείο χρειάστηκε περίπου ένα τέταρτο για να παρκάρει, αφού τα transfer είχαν πλημμυρίσει την περιοχή για να παραλάβουν πελάτες.
IMG_8817_2
IMG_8675_2
IMG_8691
IMG_8693
IMG_8814

Πολλοί πελάτες που διασκέδαζαν από το πρωί στα beach club-στο Principote, το Nammos και τον Scorpios η αναμονή ξεπερνούσε κάποιες φορές την μισή ώρα-είπαν να κατέβουν και στη Χώρα το βράδυ του Σαββάτου, οπότε έγινε ο κακός χαμός.
Κλείσιμο
Το ρεύμα επανήλθε μετά από δυο ώρες όταν η πρωτεύουσα του νησιού είχε αδειάσει αλλά ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόλαβε να δει το σόου στο καμπαρέ Lio, αφού βρέθηκε για δυο μπερέ στο νησί αφήνοντας για λίγο την Σύρο όπου ξεκουραζόταν.
00094ef6-3728-48eb-a362-75148c651fa7_2
IMG_8608_2
IMG_8675_3
IMG_8684_3
IMG_8761_3

Το Billionaire ετοιμάζεται για το opening όπως και το ολοκαίνουργιο Zuma σε ένα εντυπωσιακό χώρο στο Cavo Tagoo, που θα λειτουργήσει στα μέσα της εβδομάδας σύμφωνα με τον προγραμματισμό, προσφέροντας απίστευτη θέα στο ηλιοβασίλεμα.
Τέλος οι σαμπάνιες έχουν έχουν την τιμητική τους, αφού ανοίγονται με καταιγιστικούς ενίοτε ρυθμούς όπως οι τριακόσιες φιάλες των δυο Αμερικανών στο Solymar, αλλά σε μικρότερες ποσότητες αφού είναι συλλεκτικές Dom Perignon ή Armand de Brignac με τιμές από 3000 ευρώ και πάνω που έρχονται με βεγγαλικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρας στη Θεσσαλονίκη ξυλοκόπησε υπάλληλο καθαριότητας γιατί… τον ξύπνησε με το απορριμματοφόρο

Έκλεισε ο Nord Stream 1: Ο εφιάλτης των ελλείψεων στην ενέργεια σηκώνει στο πόδι την Ευρώπη

Βίντεο: Οργισμένοι πολίτες στην Κίνα ζητούν τις καταθέσεις τους και συγκρούονται με την αστυνομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης