Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά στο να με ταπεινώνει»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά στο να με ταπεινώνει»

«Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο bullying στη ζωή μου σε αυτή τη χώρα, είναι τρελό…», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αμερικανίδα ποπ σταρ στην ανάρτηση, που λίγη ώρα αργότερα διαγράφηκε από τον λογαριασμό της στο Instagram

britney_spears_art
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε στα social media ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο αναφέρεται σε ένα ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε για τη ζωή της, χωρίς τη δική της συγκατάθεσή. 
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ξεσπάθωσε και αντέδρασε έντονα σχολιάζοντας: «Η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά στο να με ταπεινώνει».

Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, έχει γυριστεί μια σειρά από αφιερώματα και ντοκιμαντέρ για την σταρ, τα οποία αφορούν στα κυριότερα σημεία της καριέρας της, αλλά και στους προσωπικούς της αγώνες με την υγεία της. Αυτή τη φορά όμως, η Σπίαρς αντέδρασε και δήλωσε πως έχει χορτάσει αρκετά, από τις μη εξουσιοδοτημένες βιογραφίες της, που κυκλοφορούν κατά καιρούς.
spears56__1_
Κλείσιμο

Στην διαδικτυακή της ανάρτηση η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέφερε: «Αισθάνομαι ότι η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά για να με ταπεινώσει…», και συνέχισε: «Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο bullying στη ζωή μου σε αυτή τη χώρα, είναι τρελό… και έλα τώρα σοβαρά, είναι ειλικρινά νόμιμο να κάνεις τόσα πολλά ντοκιμαντέρ για κάποιον, χωρίς την συγκατάθεσή του;»

Σε συνέχεια της δημοσίευσής της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σημείωσε: «Δεν έχω δει, τόσα πολλά ντοκιμαντέρ να έχουν γίνει για έναν άνθρωπο… Γουίλ Σμιθ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζένιφερ Λόπεζ, σε κανέναν άλλον άνθρωπο αυτής της γης, δεν έγιναν τόσο αρνητικά σχόλια σε ντοκιμαντέρ. Το νέο ντοκιμαντέρ ήταν το πιο προσβλητικό πράγμα, που έχω δει ποτέ στη ζωή μου».

Μεταξύ άλλων η Σπίαρς συνέχισε λέγοντας: «Έτσι οι άνθρωποι, όχι μόνο ξεφεύγουν από ό,τι μου έκαναν, αλλά και μπορούν να με κεθέτουν με τόσο ντροπιαστικό τρόπο».

Στο δημόσιο ξέσπασμα της τραγουδίστριας φαίνεται να συνέβαλε και το γεγονός, ότι τον τελευταίο καιρό οι παπαράτσι δημοσιευουν μη κολακευτικές φωτογραφίες της. Μάλιστα, ανέφερε και το γεγονός ότι επιστρέφοντας από ένα πρόσφατο ταξίδι της, με τον σύζυγο της, Σαμ Ασγκάρι, της είχε προσφερθεί ένα καροτσάκι γκολφ για να τη μεταφέρει. 
spears56__2_

Ολοκληρώνοντας το ξέσπασμα της, η 40χρονη Αμερικανίδα εξέφρασε την ανησυχία της, ότι τα ντοκιμαντέρ που έγιναν για τη ζωή της περιελάμβαναν μη κολακευτικές εικόνες και βίντεο της.

Δείτε τη δημοσίευση της Μπρίτνει Σπίαρς που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και λίγο αργότερα, διαγράφηκε.

BritneySpears567__1_
BritneySpears567__2_



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σκύρος μετά τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Μωβ μέδουσες: Ο χάρτης με τις πιο επικίνδυνες παραλίες στην Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται επικίνδυνο κύμα καύσωνα στην Ευρώπη – Δείτε πότε θα φτάσει στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης