Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και «έριξε τα πυρά του» προς τον γνωστό ποινικολόγο, καθώς δεν συμφωνεί με την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί.
«Έχουν υπάρξει κολοσσοί στο είδος μας και καλό είναι να κρατάμε μια μετριοπαθή στάση, όχι να γινόμαστε ψωνάρες και ξιπασμένοι. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να ξεκαβαλήσουν το καλάμι και εκτέθηκαν πολλαπλώς», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Αλέξη Κούγια και τόνισε: «Ακολουθείται μια υπερασπιστική γραμμή που είναι για κλωτσιές. Και ο κύριος Κούγιας θα έπρεπε να πάει κι αυτός μέσα, μας έχει αλλάξει τα φώτα από νομικής απόψεως. Βγαίνει ο θύτης ανώτερος του θύματος. Είναι 110 καταγγελίες, είναι δηλαδή 110 ψεύτες κι ο ένας το αρνί το βαλλόμενο;», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε: «Αν αθωωθούν και πάλι δεν θα ξαναδούλευα μαζί τους, δεν γουστάρω κακούς ανθρώπους. Γιατί να δουλέψω με ανθρώπους με σκοτεινό παρελθόν, σκοτεινό παρόν και πιθανώς, σκοτεινό μέλλον;».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clayr89j00ht)
«Είναι παρτάκηδες,εαυτούληδες, φιλοχρήματοι και φαταούλες. Δεν βλέπω τον λόγο. Καλά έκαναν και τους διέγραψαν από το ΣΕΗ. Περάσανε οι δόξες τους και τώρα θέλω να τους δω, γιατί ο άνθρωπος στις δυσκολίες φαίνεται. Για να δω τώρα τι προσωπείο θα έχουν», πρόσθεσε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.
Κλείνοντας, ο ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που δεν τον έχουμε δει τελευταία στην τηλεόραση. «Δεν θέλω να έχω πολλά πολλά με τον χώρο της τηλεόρασης. Με έχουν στεναχωρήσει οι παραγωγοί. Αν οι παραγωγοί νομίζουν ότι είναι θεοί, ας κάνουν το Survivor με τον Ατζούν. Η τηλεόραση είναι πια μια χλαπάτσα αίσχιστου είδους», τόνισε.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι