Survivor: Η ανάρτηση του Στάθη Σχίζα, μετά τη νίκη του - «Το έπαθλο κρύβει δυσκολίες, προσπάθειες, πείνα και κακουχίες»

Survivor: Η ανάρτηση του Στάθη Σχίζα, μετά τη νίκη του - «Το έπαθλο κρύβει δυσκολίες, προσπάθειες, πείνα και κακουχίες»

Ο νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης ευχαρίστησε το κοινό που τον στήριξε και έγραψε μερικά λόγια για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__7_
Μετά τη νίκη του στο Survivor, ο Στάθης Σχίζας έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Ο επιχειρηματίας κατάφερε να προσπεράσει τις κακουχίες, να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον στίβο μάχης και τελικά, να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Στάθης Σχίζας ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξή του, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο βρέθηκαν μαζί στον τελικό.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών με το έπαθλο του Survivor και στη λεζάντα έγραψε: «6/7/2022. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του …Μια ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Έφτασα στον τελικό και τα κατάφερα. Αυτό το έπαθλο κρύβει μέσα του πολλές δυσκολίες, προσπάθειες, πείνα και κακουχίες.. Αλλά δεν θα έφτανα ως εδώ χωρίς εσάς… θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλη την υποστήριξη όλον αυτόν τον καιρό και πάνω απ όλα την βραδιά του τελικού που σας είχα ζωντανά δίπλα μου να με στηρίζετε … Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους, γιατί για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό έπαθλο..Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα της παραγωγής που δούλευαν σκληρά πίσω απ τις κάμερες , στους φίλους μου που πίστεψαν σ εμένα και στον @soiledis11 που φτάσαμε μαζί στο τέλος!».


Κλείσιμο
Φυσικά, η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έσπευσε να τον συγχαρεί και δημόσια, αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτησή του. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή Instagrammer έγραψε: «Αστέρι μου!!!! Το άξιζες. Η ψυχούλα σου και η καλοσύνη σου επιβραβεύτηκαν!!!!».

αλεξανδρα


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται ισχυρές βροχές, πτώση της θερμοκρασίας ακόμα και χαλάζι - Η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» και την Αττική

«Αδιάκοπος» βομβαρδισμός του Ντονέτσκ από τους Ρώσους, νέα αμερικανική βοήθεια προς το Κίεβο

Τα Abenomics, η πολιτική παρακαταθήκη που αφήνει στην Ιαπωνία, τα σκάνδαλα και το άδοξο τέλος του Σίνζο Άμπε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης