Γιώργος Μουκίδης: «Μετά τον Νότη Σφακιανάκη δεν θα βγει άλλος μεγάλος καλλιτέχνης»

Γιώργος Μουκίδης: «Μετά τον Νότη Σφακιανάκη δεν θα βγει άλλος μεγάλος καλλιτέχνης»

«Είναι μια συνεργασία θυελλώδης. Είχαμε άλλες δυο συγκρούσεις στο παρελθόν μέχρι να έρθει ο χωρισμός και μετά υπήρχε επανασύνδεση», είπε ο στιχουργός

Moukidis_Sfakianakis
O Γιώργος Μουκίδης μέσα από την ενότητα «Vintage Stories» στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έκανε μια αναδρομή στις μεγάλες μουσικές του επιτυχίες. Ο στιχουργός έκανε ειδική αναφορά στη μακρόχρονη συνεργασία του με τον Νότη Σφακιανάκη λέγοντας: «Το κεφάλαιο του Νότη είναι το πιο μεγάλο στην καριέρα μου γιατί έχω δώσει τα περισσότερα κομμάτια, πάνω από πενήντα από ότι θυμάμαι. Είναι μια συνεργασία θυελλώδης. Είχαμε άλλες δυο συγκρούσεις στο παρελθόν μέχρι να έρθει ο χωρισμός και μετά υπήρχε επανασύνδεση».

«Για μένα είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Μετά τον Νότη Σφακιανάκη δεν θα βγει άλλος μεγάλος καλλιτέχνης. Αυτοί που βγαίνουν τώρα είναι τραγουδιστάκια. Το "Έφυγες", που ερμήνευσε η Πέγκυ Ζήνα, έχει μια πολύ ωραία ιστορία γιατί κοιμάμαι και ξυπνάω στο σπίτι βλέποντας ένα απόσπασμα από ένα σίριαλ στην τηλεόραση που παίζει ο Πασχάλης Τσαρούχας με την Τζίνα Αλιμόνου. Μιλάνε στο τηλέφωνο, της λέει «να προσέχεις μωρό μου, σ’ αγαπώ πολύ» και τρώω μια φλασιά και γράφω το ρεφραίν του τραγουδιού στο κρεβάτι. Μετά αναρωτιόμουν πως να γράψω το κουπλέ του. Όταν εγώ κολλήσω κάποια στιγμή σε αυτό που σκέφτομαι και θέλω να πάω παρακάτω, κοιτάζω τον κόρφο μου και βλέπω πως είμαι μέσα μου. «Δίχως λόγο κλαίω και δεν ξέρω τι αισθάνομαι», λέω και βγήκε μια και έξω το κουπλέ του τραγουδιού».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl99xv58b5q1)

Ειδήσεις σήμερα:

Γκρέτα Γκάρμπο: Στο καταφύγιο της «ερημίτισσας» στη Νέα Υόρκη

Νικ Κύργιος: Πώς έφτασε το «κακό παιδί» του τένις για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam

Μητσοτάκης: Γιατί τράβηξε κόκκινη γραμμή στην εκλογολογία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης