Νίκι Μινάζ: Σε κατ' οίκον περιορισμό για έναν χρόνο καταδικάστηκε ο σύζυγός της

Νίκι Μινάζ: Σε κατ' οίκον περιορισμό για έναν χρόνο καταδικάστηκε ο σύζυγός της

Ο Κένι Πέτι, που είναι ένοχος για απόπειρα βιασμού δεν ενημέρωσε, ως όφειλε, τις αστυνομικές αρχές για τη μετακόμισή του

νικισιζιγοσ
Σε κατ’ οίκον περιορισμό για ένα χρόνο καταδικάστηκε ο σύζυγος της Νίκι Μινάζ, επειδή δεν ενημέρωσε τις αρχές ότι μετακόμισε, ως όφειλε. Ο Κένι Πέτι έχει καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού και  ήταν υποχρεωμένος να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για τη μετακόμισή του.

Ο ίδιος καταδικάστηκε για το σεξουαλικό έγκλημα, το 1995. Ωστόσο, ο 44χρονος δεν ενημέρωσε, όταν εγκαταστάθηκε στην Καλιφόρνια το 2019, μαζί με την Νίκι Μινάζ.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι εκτός από την ποινή του που είναι κατ’ οίκον περιορισμός, του επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 55.000 δολαρίων, μετά από εισαγγελική παρέμβαση. Η αμερικανική νομοθεσία προβλέπει ότι οι καταδικασθέντες για σεξουαλικά εγκλήματα έχουν περιθώριο πέντε ημερών για να ενημερώσουν τις αρχές αν αλλάξει ο τόπος κατοικίας τους.

Στην αρχή, ο Πέτι είχε δηλώσει αθώος όταν εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου για πρώτη φορά το 2020, αλλά τον περασμένο Σεπτέμβριο παραδέχτηκε την ενοχή του.  Στην τελευταία ακροαματική διαδικασία οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι ο κατ’ οίκον περιορισμός δεν είναι αρκετά αυστηρή ποινή και είχαν ζητήσει στον δικαστή να του επιβάλει φυλάκιση.



Τον περασμένο Αύγουστο η γυναίκα την οποία αποπειράθηκε να βιάσει ο Πέτι, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, έκανε μήνυση στο ζευγάρι. Σε αυτή υποστήριξε ότι οι δυο τους την παρενοχλούσαν προκειμένου να προσπαθήσουν να την κάνουν να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς της.




Ειδήσεις σήμερα:

Αναλυτική παρουσίαση των προκλήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο από τον Μητσοτάκη σε Αμερικανούς βουλευτές

Από βραχυκύκλωμα η φωτιά στο Κρανίδι - Συνελήφθησαν δύο άνδρες που έκαναν ρευματοκλοπή από το Amanzoe

Νέος νόμος για τα πανεπιστήμια από την Κεράμεως - Τι αλλαγές έρχονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης