Survivor: «Καυτές» παρουσίες και... τσιφτετέλια στο Γαλάτσι - Δείτε φωτογραφίες

Survivor: «Καυτές» παρουσίες και... τσιφτετέλια στο Γαλάτσι - Δείτε φωτογραφίες

Αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι των φιναλίστ, αλλά και πρώην παίκτες του ριάλιτι, έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες - Ποιοι... κέρδισαν τις εντυπώσεις

telikossurvivor328
Η μεγάλη νύχτα για το Survivor ήταν η αποψινή και οι παίκτες του ριάλιτι που έχουν αποχωρήσει το περασμένο διάστημα, φόρεσαν τα καλά τους και έσπευσαν στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, για τον σπουδαίο τελικό.

Ο χθεσινός ημιτελικός ανέδειξε τον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα ως τους τελικούς διεκδικητές του μεγάλου επάθλου, ενώ η  Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου έμειναν εκτός τελικού, καταλαμβάνοντας την τρίτη και την τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Οι πρώην παίκτες μαζί με φίλους και συγγενείς των δύο φιναλίστ, έφτασαν στο Άλσος Βεΐκου, για να απολαύσουν από κοντά την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να λείψουν οι σέξι παρουσίες, με τις Βρισηίδα Ανδιώτου και Πελαγία Καζολέα να ξεχωρίζουν μεταξύ των πρώην παικτριών, ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αγαπημένη του Στάθη Σχίζα, έβγαλε για άλλη μια φορά τον πιο «καυτό» της εαυτό.

Όταν, δε, τη διασκέδαση ανέλαβε ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, που επίσης έκανε ένα πέρασμα τη φετινή σεζόν από το Survivor, τότε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου... εισέβαλαν στο «πλατό» και λικνίστηκαν στους ρυθμούς του τσιφτετελιού, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Δείτε φωτογραφίες

survivor-4
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

survivor-9
Λάμπρος Κωνσταντάρας
survivor-5
Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου




survivor-8
Γιώργος Κατσαούνης
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης