Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον ημιτελικό

Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον ημιτελικό

«Δυστυχώς, όλοι λένε πως θέλουν τις γυναίκες χειραφετημένες, αλλά οι πραγματικά χειραφετημένες γυναίκες τους τρομάζουν», έγραψε στα social media

asiminainstagram
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου κέρδισε την τρίτη θέση στο φετινό Survivor, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στον χθεσινό ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Βεϊκου.

Με την επιστροφή της από τις παραλίες του Αγίου Δομινίκου, όπου παρέμεινε για περισσότερο από έξι μήνες, η ποδοσφαιρίστρια άνοιξε τα social media ξανά και έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει την παραγωγή και τον κόσμο για τη στήριξή του. Πιο αναλυτικά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έγραψε στη δημοσίευσή της:

«Δεν αρκεί ένα απλό ευχαριστώ σε όλους όσοι στηρίξατε το ταξίδι μου αυτό στο Survivor που -υπόσχομαι- μόλις άρχισε. Δυστυχώς, όλοι λένε πως θέλουν τις γυναίκες χειραφετημένες, αλλά οι πραγματικά χειραφετημένες γυναίκες τους τρομάζουν. Οι γυναίκες είμαστε εδώ για να σπάσουμε το κατεστημένο. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη που εισέπραξα.

Από τις φωνές των παιδιών που φώναζαν το όνομα μου, μέχρι την τρέλα στα μάτια τους να βγάλουμε έστω μια φωτογραφία. Πόση αγάπη; Πραγματικά συγκινημένη και ευγνώμων. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! “Τέλεια, παράγραφος”!!».

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος ξυλοδαρμός 19χρονου στον Πειραιά: Τον έδειραν με στειλιάρι επειδή πήγε για καφέ με μια φίλη του!

Οι New York Times εκθειάζουν την εντυπωσιακή αναγέννηση της Αθήνας ως τουριστικό προορισμό

Μπορεί ο Μπόρις Τζόνσον να αναγκαστεί σε παραίτηση; - Πώς επιλέγεται ο διάδοχός του



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης