Νεκτάριος Σφυράκης: «Στην πίστα ένας πελάτης που είχε πιει, μου έβγαλε πιστόλι»

Νεκτάριος Σφυράκης: «Στην πίστα ένας πελάτης που είχε πιει, μου έβγαλε πιστόλι»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του στη μουσική κι αναφέρθηκε στα περιστατικά που του έχουν μείνει αξέχαστα

νεκ
Συνέντευξη παραχώρησε ο Νεκτάριος Σφυράκης και αναφέρθηκε στις υψηλές αμοιβές που λάμβανε, στις νυχτερινές του εμφανίσεις και αναφέρθηκε σε ορισμένα περιστατικά που του έχουν μείνει αξέχαστα.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε στο κοινό που πήγαινε να τον ακούσει.

«Το κοινό που ερχόταν, ξόδευε πολλά χρήματα. Κάποιοι άλλαζαν κάθε μήνα αυτοκίνητο. Παλιότερα, όλα εξαρτόνταν από το πόσο σε έπαιζε η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, ο Τύπος. Υπήρχαν καλλιτέχνες που έπαιρναν 20.000 τη βραδιά και δεν ήμουν εγώ αυτός», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl7mtgjhqaq1)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα περιστατικό που του έτυχε σε νυχτερινή του εμφάνιση και παραλίγο να βρεθεί σε κίνδυνο. «Δεν καβάλησα το καλάμι ποτέ. Κατέβηκα από την πίστα και ένας πελάτης μου που είχε πιει, μου έβγαλε πιστόλι, γιατί δεν είπα το τραγούδι που ήθελε. Ήταν φίλος βέβαια, μετά μου ζήτησε συγγνώμη», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σύγχρονη μουσική και την τραπ σκηνή, που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία. «Δεν ακούω τραπ μουσική, ούτε θα συνεργαζόμουν ποτέ με κανέναν τράπερ. Θεωρώ ότι οι στίχοι της τραπ στερούνται φαντασίας. Δεν είναι έτσι η ελληνική κοινωνία», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Λιγνάδη: Aντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία - Ολοκληρώνονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων


Καιρός: Ισχυροί άνεμοι και ο υδράργυρος στους 39 βαθμούς - Πού υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς


Ολονύχτια μάχη με τις πυρκαγιές στο Σερνικάκι Φωκίδας και στο Κρανίδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης