H Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκαςέκανα την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, ως ζευγάρι. Οι δυο τους απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ η Βρισηίδα ξεκαθάρισε για το θέμα με τον Χρήστο Δάντη.
«Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται! Βγήκαμε πρώτο ραντεβού πριν δυο μέρες και συζούσαμε 2,5 μήνες», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.
Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε από την πλευρά της: «Πήγαμε πρώτα για φαγητό με τους γονείς μου και μετά βγήκαμε για ποτό. Ερωτεύτηκα τον χαρακτήρα του, δεν είπα “τι ωραίος γκόμενος” και όρμηξα. Δεν υπάρχει αυτό».
Σε ερώτηση για τον Χρήστο Δάντη, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Έχω μιλήσει με τον Δάντη, έχουμε βρεθεί κιόλας. Μου είπε ότι “δεν θα κάνω τίποτα στον Σπύρο γιατί είναι σύντροφός σου”. Δεν θα κάνει τίποτα στον Σπύρο, ούτε ο Σπύρος στον Χρήστο. Αυτό έχει λήξει».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.