Ντίνα Κώνστα: Η τελευταία συνέντευξη, ο προφητικός ρόλος και το «αντίο» στα social media

Ντίνα Κώνστα: Η τελευταία συνέντευξη, ο προφητικός ρόλος και το «αντίο» στα social media

Ο τελευταίος της ρόλος στην τηλεόραση ήταν μία μητέρα που ζει με τον γιο της και έχει άνοια

konsta-780x410
«Εφυγε» από τη ζωή χθες σε ηλικία 83 ετών η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα. Ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι πιο φτωχός. Η ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στη σειρά «Δύο Ξένοι» πριν από περίπου δύο χρόνια τον Απρίλιο του 2020 είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «Secret»με αφορμή την επιστροφή του σίριαλ «Δυο ξένοι» στο καθημερινό πρόγραμμα του MEGA.

Η τελευταία της συνέντευξη

«Είναι καλό που επέστρεψε το Mega και το σίριαλ Δύο ξένοι. Είδα το πρώτο επεισόδιο. Στην αρχή δεν είχαμε ούτε καλό μακιγιάζ ούτε ωραία ρούχα. Το σίριαλ αυτό πήγε πάρα πολύ καλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τότε η Ντίνα Κώνστα.

Τι σήμαινε για την καριέρα της ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά, την ρώτησε η δημοσιογράφος, για να απαντήσει ότι «ήταν ακόμα ένας ρόλος που έπαιξα». Ωστόσο, όπως θυμάται, εκείνη την εποχή «γινόταν ένας χαμός» από τον απλό κόσμο που τη συναντούσε. «Οι περισσότεροι με ρωτούσαν αν είμαι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Αυτό τους ενδιέφερε πάρα πολύ», σχολίασε, σημειώνοντας πως «ήταν ένα σίριαλ καλογραμμένο. Όταν κάτι είναι καλά γραμμένο, πάει και καλά. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, όρεξη να έχεις».

Nteni Markora Atakes Collection Part I


Η Ντίνα Κώνστα είχε ακόμα αποκαλύψει και πώς αντέδρασε όταν της πρότειναν να υποδυθεί τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά. «Διάβασα πρώτα το κείμενο. Μου άρεσε, ήταν καλογραμμένο και είπα το ναι. Ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά».

«Σήμερα δεν βλέπω πολλή τηλεόραση. Ακόμα και τους Δύο ξένους δεν τους βλέπω. Στενοχωριέμαι να βλέπω τον Νίκο Σεργιανόπουλο, που έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή. Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Έκανα πάρα πολλή και δεν μου λείπει καθόλου».

O προφητικός τελευταίος ρόλος

Ο τελευταίος της -και εξαιρετικός- ρόλος στην τηλεόραση ήταν μία μητέρα που ζει με τον γιο της και έχει άνοια. Πρόκειται για την κωμική σειρά της ΕΡΤ «Μαμά και γιος» που προβλήθηκε το 2002. Γιος της αξεπέραστης «Ιουλίας Χανιώτη» ήταν ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ως «Περικλής» -ένας σαραντάρης διαζευγμένος δημοσιογράφος- που είχε αναλάβει να τη φροντίζει και προέκυπταν αμέτρητες κωμικοτραγικές καταστάσεις εξαιτίας της άνοιας της μητέρας του.

Κλείσιμο
Μαμά και γιος (2002)  1ο Επεισόδιο [Οίκος Ευγηρίας]


Το αντίο του Παναγιώτη Φασούλα

Ο Παναγιώτης Φασούλας αποχαιρέτησε την σπουδαία ηθοποιό δημοσιεύοντας το σχετικό απόσπασμα από τη σειρά και η ανάρτησή του ανέφερε:

«Η Ντίνα Κώνστα μας χάρισε εξαιρετικές στιγμές με το ταλέντο της και το χιούμορ της. Είναι βέβαιο ότι θα την βλέπουμε ξανά και ξανά όπως όλους τους μεγάλους ηθοποιούς που έχουν φύγει . Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της».



Το αντίο στα social media

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν το «τελευταίο αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό, μέσω των κοινωνικών δικτύων.


Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε μέσα από τα social media τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Ντίνας Κώνστα.

«Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεών το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαία ηθοποιός, η αγωνίστρια δημοκράτισσα, η αστείρευτη χιουμορίστα, η πολυτάλαντη συνάδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί. Ντινάκι μας , που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνείες στο Θέατρο και ανεπανάληπτες δημιουργίες κάθε είδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ! Καλό ταξίδι γλυκιά μας αγαπημένη», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Δείτε βίντεο: Ντίνα Κώνστα: Η τελευταία συνέντευξη, ο προφητικός ρόλος και το «αντίο» στα social media
Ντίνα Κώνστα: Η τελευταία συνέντευξη, ο προφητικός ρόλος και το «αντίο» στα social media



Ειδήσεις σήμερα

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία - Πλησίασε σπίτια, εκκενώθηκαν τρεις οικισμοί

Η ελληνικής καταγωγής Σιλβίνα Μπατάκις νέα υπουργός Οικονομίας της Αργεντινής

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμι με εντάσεις έως 7 μποφόρ - Πού υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης