Άγριες Μέλισσες τέλος: Το μεγάλο πάρτι και η οικογενειακή φωτογραφία

Άγριες Μέλισσες τέλος: Το μεγάλο πάρτι και η οικογενειακή φωτογραφία

«Ολοκληρώθηκε το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν 3 χρόνια», γράφει στην ανάρτησή της η Αμαλία Καβάλη που υποδύεται την Αμαλία

Melisses_Finale
Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα τόσο των συντελεστών όσο και του τηλεοπτικού κοινού μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών». Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 που άφησε το στίγμα της στα τηλεοπτικά δρώμενα ρίχνει αυλαία την προσεχή Πέμπτη.

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και μετά το τέλος τους, όλοι συντελεστές των «Άγριων Μελισσών» γιόρτασαν τα τρία αυτά χρόνια και πόζαραν μαζί σε μια ομαδική φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός Αμαλία Καβάλη, γράφοντας:

«Εδώ ενώνουμε όλοι τις φωνές μας φωνάζοντας «wrap». Ανάμεσα στα στάχυα και κάτω από τον καυτό ήλιο χορέψαμε όλοι μαζί στην τελευταία μας σκηνή. Ολοκληρώθηκε το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν 3 χρόνια. Τρία χρόνια που προσπαθούσαμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, επενδύοντας συνεχώς κομμάτια από την ψυχή μας. Γίναμε κάτι σαν οικογένεια… κάποιους τους χάσαμε αιφνίδια στην πορεία, κάποιοι έκαναν παιδιά, άλλοι παντρεύτηκαν… έγιναν όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν φυσικά όταν μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιους ανθρώπους. Είμαι πολύ ευγνώμων που μου έλαχε να μοιραστώ αυτά τα τρία χρόνια της δικής μου ζωής με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Σήμερα είμαι διαφορετική, γεμάτη! Νιώθω πως πήρα και εύχομαι και να έδωσα σε κάθε έναν από αυτούς αγάπη. Τρία χρόνια πέρασαν σαν αέρας, καλό κατευόδιο στο καινούργιο ταξίδι που ξεκινά για τον καθένα. In my end is my beginning».


Μετά το τέλος των γυρισμάτων, οι συντελεστές των «Άγριων Μελισσών» έστησαν ένα μεγάλο πάρτι με μουσικές, χορούς και φαγοπότι. Βίντεο από το γλέντι ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος.

Το πάρτι των Άγριων Μελισσών

Ειδήσεις σήμερα

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία - Πλησίασε σπίτια, εκκενώθηκαν τρεις οικισμοί

Η ελληνικής καταγωγής Σιλβίνα Μπατάκις νέα υπουργός Οικονομίας της Αργεντινής

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμι με εντάσεις έως 7 μποφόρ - Πού υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης