Εβελίνα Παπούλια: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα
Καλό ταξίδι Ντίνα μου!... Με έμαθες τόσα πολλά! Σε ευχαριστώ!», έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram
Η Εβελίνα Παπούλια ήταν από τις πρώτες, που αποχαιρέτησε διαδικτυακά την ηθοποιό Ντίνα Κώνστα, δίπλα στην οποία έκανε τη μεγάλη της τηλεοπτική επιτυχία στη σειρά «Δύο Ξένοι».
«Καλό ταξίδι Ντίνα μου ! Για εμένα αυτή η φωτογραφία είσαι εσυ!! Το καθαρό βλέμμα το τσιγάρο στο χέρι το καυστικό χιούμορ την ντόμπρα προσωπικότητα! Σ αγαπώ!!! Καλό ταξίδι όμορφη…. Με έμαθες τόσα πολλά! Σε ευχαριστώ!», έγραψε στη λεζάντα του Instagram η ηθοποιός.
Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της αγαπημένης ηθοποιού Ντίνας Κώνστα, η οποία έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών. Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Την δεκαετία των 90s είχε γίνει γνωστή μέσα από τον μυθικό ρόλο της «Ντένης Μαρκορά» στους «Δύο Ξένους», ο οποίος ακόμη και σήμερα θεωρείται ρόλος ιδιαίτερα δημοφιλής. Μέσα σε λίγα λεπτά από την είδηση του θανάτου της, εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου θέλησαν να αποχαιρετήσουν την ηθοποιό με τον δικό τους τρόπο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.