Λίντσεϊ Λόχαν: Παντρεύτηκε με τον Μπάντερ Σάμας

Λίντσεϊ Λόχαν: Παντρεύτηκε με τον Μπάντερ Σάμας

«Είμαι ευτυχισμένη που αυτός είναι ο άντρας μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι κάθε μέρα» - Δείτε τη δημοσίευση της Αμερικανίδας ηθοποιού 

Lohan_12569_2
Το Σάββατο στις 2 Ιουλίου, η Λίντσεϊ Λόχαν και ο  Μπάντερ Σάμας παντρεύτηκαν σχεδόν ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα, σύμφωνα με το Us Weekly. Η 36χρονη ηθοποιός αποκάλυψε την είδηση, αφού αναφέρθηκε στον πρώην αρραβωνιαστικό της, ως τον νυν σύζυγό της, σε ένα αφιέρωμα γενεθλίων.

«Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Όχι επειδή χρειάζομαι έναν άντρα, αλλά επειδή αυτός με βρήκε και ήξερε ότι ήθελα να βρω την ευτυχία. Είμαι ευτυχισμένη που αυτός είναι ο άντρας μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι κάθε μέρα».


Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είχαν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό γάμου τους, μόλις τέσσερις μήνες αφότου ο Σάμας, της έκανε πρόταση τον Νοέμβριο του 2021. «Η Αγάπη μου. Η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Το μέλλον μου», είχε γράψει τότε η Λίντσεϊ Λόχαν στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Lohan_67856__1__2
Lohan_67856__2__2
Lohan_67856__3__2

Κλείσιμο
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2019 και πάντοτε κρατούσαν χαμηλό προφίλ στον έρωτα τους. «Η Λίντσεϊ βγαίνει με έναν υπέροχο άντρα αυτή τη στιγμή» , σχολίασε η Ντίνα Λόχαν, η μαμά της Λίντσεϊ, τον Απρίλιο του 2020.
«Δεν βγαίνουν πολύ έξω, εκείνη μαγειρεύει συνέχεια. Η Λίντσεϊ έχει γίνει πολύ ταπεινή, εξημερωμένη και συγκεντρωμένη», σχολίασαν άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον της ηθοποιού.
Το ζευγάρι ζει μαζί στο Ντουμπάι τα τελευταία χρόνια και η ίδια η Λόχαν δηλώνει απολύτως ανακουφισμένη, που έχει ξεφύγει από τους ρυθμούς της Νέας Υόρκης, χωρίς βέβαια να αποκλείει την επιστροφή της στην πόλη των ΗΠΑ, μελλοντικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας - Δικηγόρος Κίρκη: Έχω φωτογραφία της που είναι πάρα πολύ χτυπημένη

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ευάγγελος Αντώναρος - Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Πάτμο στην Κρήτη

«Είναι 100% αθώος»: Επιμένει η Βρετανίδα για τον πατέρα της στα Μάλια παρά το βίντεο που τον «καίει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης