Νίκος Μουτσινάς: «Φέτος φτάσαμε σε κάποια όρια ταλαιπωρίας»

Νίκος Μουτσινάς: «Φέτος φτάσαμε σε κάποια όρια ταλαιπωρίας»

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, να ξεκουραστείτε όπως και εμείς και τα λέμε… τον Νοέμβριο», είπε ο παρουσιαστής στην τελευταία του εκπομπή

Nikos_Moutsinas
Αυλαία έριξε χθες ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι». Ο παρουσιαστής ανανέωσε το ραντεβού του για τη νέα σεζόν με τους τηλεθεατές μετά από μια χρονιά γεμάτη ανατροπές και πολλούς καλεσμένους. Ο Νίκος Μουτσινάς μοριράστηκε με το κοινό τις σκέψεις του είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

«Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου, το ευχαριστώ είναι λίγο, όλη την ομάδα αυτής της εκπομπής γιατί θεωρώ ότι φέτος φτάσαμε σε κάποια όρια ταλαιπωρίας λίγο, τα είπαμε ξανά, δεν βοηθούσε η θεματολογία παρόλα αυτά καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά και να μη χάσουμε το κέφι μας που είναι σημαντικό. Θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα ήρεμο, ξεκούραστο, χαλαρό από έγνοιες καλοκαίρι σε όλους. Άμα σκέφτεστε κάτι, γιατί όχι, μόνο θετικά σκεφτείτε, μην αφήνετε τη σκέψη να μαυρίζει! Γιατί μία στο εκατομμύριο να πιάσει αυτό που σκέφτεσαι, καλύτερα να πιάσει το καλό και όχι το στραβό. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ την καναλάρα! Θα μπορούσε να πατήσει πολλές φορές το μαύρο αλλά δεν το πάτησε και μας άφησε στον αέρα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, να ξεκουραστείτε όπως και εμείς και τα λέμε… τον Νοέμβριο», είπε με το χιούμορ που τον διακρίνει ο Νίκος Μουτσινάς στο φινάλε της εκπομπής του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl4fiufx5y6x)

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2022: Πτώση των βάσεων - «Βουτιά» έως 300 μόρια σε περιζήτητες σχολές


Υπουργείο Εργασίας: Στον «αέρα» η πρόωρη συνταξιοδότηση των δημοσίων υπαλλήλων


Νέες κατηγορίες σε βάρος του τράπερ «Saint» - «Με είχε προσεγγίσει όταν ήμουν 15 χρονών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης