Η Τέιλορ Σουίφτ αρραβωνιάστηκε κρυφά με τον Τζο Άλγουιν

Η Τέιλορ Σουίφτ αρραβωνιάστηκε κρυφά με τον Τζο Άλγουιν

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η πρόταση γάμου έγινε από τον ηθοποιό πριν λίγους μήνες, ενώ η τραγουδίστρια φορά το δαχτυλίδι των αρραβώνων της μόνο σε ιδιωτικές στιγμές

taylorswift_alwyb
Αρραβωνιασμένη θέλουν πλέον την Τέιλορ Σουίφτ τα ξένα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Υπενθυμίζεται, ότι η διάσημη τραγουδίστρια έχει επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Τζό Άλγουιν και όλα δείχνουν, πως οι δυο τους είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα.

Τις τελευταίες ώρες φημολογείται ότι ο ηθοποιός της έχει κάνει πρόταση γάμου εδώ και μερικούς μήνες, κάτι που το ζευγάρι είχε ανακοινώσει μόνο στους φίλους τους και άτομα από τον στενό τους κύκλο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη Sun, πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αποκάλυψε πως η ίδια «φορά το δαχτυλίδι της μόνο σε ιδιωτικές της στιγμές», ενώ όπως ανέφερε «όλοι είχαν ορκιστεί να το κρατήσουν μυστικό». Σχετικά με το θέμα του γάμου της, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν λεπτομέρειες.


«Θέλουν η αγάπη τους να μείνει μακριά από τις κάμερες όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι μόνο για εκείνους. Και αν και όταν ανταλλάξουν όρκους, σίγουρα δεν θα υπάρχουν περιοδικά. Θα είναι απλό και κομψό, όπως εκείνοι», τόνισε η πηγή στη Sun.

«Αν είχα μια λίρα για κάθε φορά που μου έλεγαν ότι έχω αρραβωνιαστεί, τότε θα είχα πολλές», είχε δηλώσει ο Τζό Άλγουιν τον Απρίλιο στο περιοδικό WSJ. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017 ενώ το 2020 είχε γίνει ξανά λόγος για αρραβώνα τους. Μέχρι και αυτή την ώρα, ούτε οι ίδιοι ούτε κάποιος επίσημος εκπρόσωπός τους έχει τοποθετηθεί δημόσια επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας τις φήμες του επικείμενου γάμου τους.



«Είναι το πρώτο άτομο στο οποίο παίζω κάθε καινούργιο μου τραγούδι πρώτη φορά. Κι είχα την καλύτερη στιγμή κατά την καραντίνα να γράφω τραγούδια για εσένα», είχε πει η Τέιλορ Σουίφτ για τον σύντροφό της στα περσινά βραβεία Grammy.

Taylor Swift Wins Album Of The Year | 2021 GRAMMY Awards Show Acceptance Speech
Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται, ότι το 2020 η τραγουδίστρια αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ «Folklore: The Long Pond Studio Sessions», ότι ο στιχουργός πίσω από τα τραγούδια της με το όνομα «William Bowery», ήταν ο Άλγουιν.  «Έχει γίνει πολλή συζήτηση για τον "William Bowery" και την ταυτότητά του, γιατί... δεν είναι πραγματικό πρόσωπο. Λοιπόν, ο "William Bowery" είναι ο Τζόι... όπως τον ξέρουμε», είχε πει η Τέιλορ.




Ειδήσεις σήμερα:

Πλεύρης: Τα μοντέλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει πίεση στο ΕΣΥ ώστε να πάρουμε μέτρα

Καταγγελίες για ακατάλληλες συνθήκες και αμέλεια περίθαλψης σε κτηνιατρείο στη Θεσσαλονίκη - Τι απαντά ο γιατρός

Το πόρισμα για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας - Ασφυκτικός ο θάνατος, δεν βρέθηκαν παθολογικά αίτια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης