Mega Γεγονότα: Σταθερά πρώτο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Mega Γεγονότα: Σταθερά πρώτο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Διατήρησε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

tzimapanagopoyloy-733
Με τον αέρα του κυρίαρχου δελτίου ειδήσεων στο δυναμικό κοινό 18-54 συνεχίζει το Κεντρικό Δελτίο MEGA Γεγονότα, κερδίζοντας και τον Ιούνιο την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης έναντι όλων των δελτίων ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Με ποσοστό 14,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 οι ειδήσεις του MEGA με την Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πέρασαν μπροστά, αφήνοντας τον ανταγωνισμό με διαφορά 3,4 ποσοστιαίων μονάδων. Αναλυτικά ο πίνακας κατάταξης με τα δελτία που ακολουθούν έχει ως εξής: ΑΝΤ1 10,9%, STAR 10,8%, ΣΚΑΪ 9,9%, ALPHA 9,6%, OPEN 7,3% και ΕΡΤ1 3,2%.

Το Κεντρικό Δελτίο MEGA Γεγονότα σημειώνει σταθερή πορεία από την αρχή του έτους διατηρώντας την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 ενώ σε μια περίοδο με έντονο πολιτικό ενδιαφέρον και εξελίξεις στην εσωτερική και διεθνή πραγματικότητα οι τηλεθεατές καθημερινά ανταποκρίνονται στο ραντεβού με την έγκυρη και πληρέστερη ενημέρωση.

Πρώτο κανάλι στο σύνολο της ημέρας και την prime time από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως και τον Ιούνιο 2022

Με την κυριαρχία του MEGA και τον μήνα Ιούνιο ολοκληρώνεται η τηλεοπτική σεζόν 2021-2022, επιβεβαιώνοντας την σταθερή πορεία του καναλιού στην κορυφή από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως και τον Ιούνιο του 2022. Το MEGA, σημειώνοντας την μεγαλύτερη άνοδο, κατέκτησε την πρώτη θέση και απέδειξε τη δυναμική του προγράμματός του.

Τη σεζόν 2021-2022 το MEGA κατέκτησε την κορυφή με ποσοστό 13,6% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 12,8% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Την ίδια περίοδο, Σεπτέμβριος 2021- Ιούνιος 2022, με πρωτιά του MEGA σφραγίστηκε και η ζώνη υψηλού ανταγωνισμού, η prime time. Με ποσοστό 18,3% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 14,7% στο δυναμικό κοινό 18-54 το MEGA ανέβηκε στην κορυφή αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με διαφορά 3,9 ποσοστιαίων μονάδων στο σύνολο του κοινού.

Τη σεζόν που ολοκληρώνεται, το MEGA παρουσίασε ένα πλήρες, ελκυστικό και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που χάραξε νέο δρόμο στις καρδιές των τηλεθεατών αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα στον τηλεοπτικό χάρτη. Ένα πρόγραμμα, το οποίο στο σύνολο του περιεχομένου του έγραψε νέα σελίδα στην καθημερινότητα του τηλεθεατή παραμένοντας συνεπές με την ιστορία του καναλιού.



Ειδήσεις σήμερα:

Το πόρισμα για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας - Ασφυκτικός ο θάνατος, δεν βρέθηκαν παθολογικά αίτια

Το είδαμε κι αυτό στη Μύκονο - Νοικιάζουν μέχρι και τις εκκλησίες για διαμονή στους τουρίστες

Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιών σε Αττική και ηπειρωτικά μέσα στο Σαββατοκύριακο - Χάρτες του meteo



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης